koskelo trade park

Koskelo Trade Park on Kehä III:n varrella sijaitseva monien mahdollisuuksien toimitilakokonaisuus, johon on toteutettu varasto- ja toimistotilojen lisäksi myös myymälä- ja näyttelytilaa. Ensimmäisenä vaiheena toteutettiin tontilla sijaitsevan rakennuksen peruskorjaus, joka valmistui vuonna 2006. Kokonaisuuden toinen vaihe, noin 5 500 m²:n uudisrakennus, valmistui vuonna 2008 ja kolmas vaihe, noin 8 300 m²:n uudisrakennus, valmistui kesällä 2009.

Koskelo Trade Park on toteutettu YIT:n kehittämän Trade Park -konseptin mukaisesti, jossa pk-yritykset saavat suuren yrityksen edut tila- ja palveluratkaisujen osalta. Konseptin mukaiset kohteet sijaitsevat liikenteellisesti keskeisillä paikoilla, vilkkaiden pääväylien varsilla, tarjoten siellä toimiville yrityksille erinomaisen lisänäkyvyyden markkinointiin.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...