motorcenter konala

Monipuolinen moottorialan ja vapaa-ajan liikekeskus MotorCenter Konala valmistui neljässä vaiheessa Helsingin Konalaan, näkyvälle paikalle Vihdintien ja Konalantien risteysalueelle. Noin 14 000 neliön kauppakeskittymän liiketilat ovat sijoiteltu tontille siten, että asiakkaan on helppo asioida kertapysäköinnillä useammassa liikkeessä. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin Helsingin suurin Motonet-tavaratalo, joka avattiin 2010. Seuraavissa vaiheissa Motonetin viereen valmistui näkyvälle paikalle liiketilaa muille autoalan ja vapaa-ajan yrityksille.

MotorCenterit ovat autoilijan palvelukeskuksia, joissa asiakkaat saavat kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Kukin yritys keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja yritysten välinen työnjako on tarkoin harkittu. Asiakkaiden kannalta sijainti, saavutettavuus, näkyvyys ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä osaava, nopea ja ystävällinen palvelu ovat keskeisiä tekijöitä, kun asiointipaikkaa valitaan. Nämä kaikki on otettu MotorCentereissä huomioon.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...