toimisto- ja liikekeskus dixi

Dixissä yhdistyvät monipuolinen kauppakeskus ja modernit toimistotilat. Vuoden 2014 lopussa valmistunut ensimmäinen vaihe sisältää lähes 14 000 neliötä, josta noin puolet on toimistotilaa ja puolet liiketilaa sekä kolmikerroksisen pysäköintitalon ja uuden linja-autoterminaalin. Hankkeen kehittäjänä ja rakentajana toimi YIT.

Toimisto- ja liikekeskus Dixissä on tiloja 12 kerroksessa. Kerroksissa 4–11 sijaitsevat toimistotilat. Toimistotilojen lisäksi Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä, monipuolinen ravintolamaailma, matkakeskus lipunmyyntitiloineen ja uuden paikallisliikenteen linja-autoterminaali sekä Vantaan kaupungin yhteispalvelupiste. Liiketilat sijaitsevat Dixin 1.-3. kerroksessa.

Toimisto- ja liikekeskus Dixi sai Suomen ensimmäisen kauppakeskukselle myönnetyn platina-tason LEED-ympäristösertifikaatin. Dixin ensimmäinen vaihe on todettu olevan ympäristöratkaisuissaan parasta tasoa.

Dixin rakentaminen alkoi lokakuussa 2012 ja se toteutetaan kolmeassa vaiheessa. Toinen vaihe valmistui keväällä 2017. Dixin kokonaisuuslaajuus valmistuessaan on noin 35 000 neliötä.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...