dhl business park

YIT Rakennus toteutti kokonaispinta-alaltaan runsaan 40 000 neliömetrin DHL Business Parkin Vantaan Viinikkalassa. Vuonna 2006 valmistuneessa DHL Business Parkissa toimivat tällä hetkellä DHL Express, DHL Solutions ja Kelpokuljetus.

Keskuksessa yhdistyvät DHL:n terminaalit ja varastot, joiden lisäksi DHL:n Suomen pääkonttori sijoittui erilliseen rakennukseen tuotantotilojen viereen.

DHL Business Park on sijainniltaan ainutlaatuinen. Tontilta on suora yhteys lentokenttäalueelle ja myös Kehä III:n liittymä on välittömässä läheisyydessä. Logistisesti nopeat yhteydet avautuvat Helsinki-Vantaan lentokentän lisäksi Vuosaaren satamaan ja koko pääkaupunkiseudulle.

DHL Business Park voitti hyvän rakentamisen laatupalkinnon vuonna 2009. Perustelujen mukaan DHL Business Park on raikas ja uudenaikainen lentoterminaali-, maaterminaali-, ja toimistorakennuskokonaisuus. Hanke vahvistaa alueen logistista palvelutarjontaa ja toimii hyvänä esimerkkinä alueen kehitykselle.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...