Work&trade bisnespaja

Kahdesta erillisestä rakennuksesta koostuva Work&Trade Bisnespaja valmistui Aviapolikseen, Tikkurilantien varteen. Pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten kehitetty Work&Trade-konsepti mahdollistaa tilojen joustavan muunneltavuuden yrityksen tarpeisiin. Tilat soveltuvat varasto-, tuotanto-, liike- ja toimistotiloiksi tai näiden yhdistelmäksi. Suuret nosto-ovet mahdollistavat sisäänajon kuorma-autoilla tai jopa rekoilla. Toimivan pihasuunnittelun ansiosta myös täysperävaunuyhdistelmän kääntäminen tontilla on mahdollista. Work&Trade Bisnespaja valmistui vuonna 2013.

Work&Trade on YIT:n uusi toimitilakonsepti, joka tarjoaa aktiivisille yrityksille kaupallisia yhdistelmätiloja loistopaikoilta. Work&Trade yhdistää keskeisen sijainnin, muutoksissa mukana joustavat toimitilat, kustannustehokkuuden, kestävän kehityksen mukaisen rakentamisen ja synergiaedut saman katon alle. 

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...