avia line

Avia Line on neljän toimistorakennuksen kokonaisuus, jonka kolme ensimmäistä rakennusta on valmistunut ja neljäs on suunnitteilla. Jokainen toimistorakennus on n. 3 000 m²:n suuruinen ja valmistuessaan Avia Line -kokonaisuudessa on yhteensä noin 12 000 m² toimitilaa. Kaikissa rakennuksissa on neljä varsinaista toimistokerrosta sekä kellari-, sisääntulo- ja iv-konehuonekerros. Uusimman, kesällä 2013 valmistuneen Avia Line 3:n yhteydessä toteutettiin myös 250 autopaikan pysäköintitalo kaikkien Avia Line –toimistotalojen vuokralaisten käyttöön.

Avia Line 3 vastaa ekologiselle rakentamiselle asetettuja korkeimpia tehokkuusvaatimuksia ja sille on myönnetty platinatason LEED-ympäristösertifiointi. Toimistotalo on ainutlaatuinen erityisesti energiatehokkuusratkaisujen ja veden käytön tehokkuuden osalta, joissa saavutettiin kaikki ympäristötavoitteet. Muun muassa osa kiinteistön energiankulutuksesta katetaan aurinkoenergialla, jota kerätään aurinkopaneelien avulla. Platinatason LEED-ympäristösertifikaatin saamisen vaikuttivat myös edistykselliset sisäilmaratkaisut, vedenkulutusta vähentävät vesikalusteet ja rakennuksen sijoittuminen tiiviiseen kaupunkiympäristöön hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien lähelle.  

Vuonna 2011 valmistunut Avia Line II oli YIT:n ensimmäinen Energianero toimistorakennus ja se myös hyväksyttiin mukaan GreenBuilding -ohjelmaan.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...