Work&Trade

Work&Trade – enemmän kuin pelkkä toimitila

Work&Trade on paljon enemmän kuin pelkkä toimitila. YIT:n toimitilakonsepti ratkaisee edelläkävijänä Suomessa yritysten yksilölliset yhdistelmätilatarpeet. Work&Trade on ylivoimainen vaihtoehto, kun tarvitset joustavaa vuokratilaa huippupaikalta myymälälle, toimistolle, tuotannolle, varastolle, esittelytilalle tai näiden yhdistelmälle.

Edut
Work&Trade yhdistää keskeisen sijainnin, muutoksissa mukana joustavat toimitilat, kustannustehokkuuden, kestävän kehityksen mukaisen rakentamisen ja synergiaedut saman katon alle. Hyvä sijainti ja modernit tilat takaavat, että asiakkaat löytävät etsimänsä palvelut vaivattomasti ja palaavat mielellään myös uudestaan. Keskeinen ja näyttävä sijainti pääväylien varrella on konseptin kulmakivi.

Räätälöidyt tilat ilman hukkaneliöitä

Tilat sopivat erityisesti pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Work&Trade on erinomainen valinta myös yritykselle, jonka päätoimipaikka sijaitsee toisessa kaupungissa tai maassa. Toimitilat räätälöidään asiakkaan toiveitten mukaisesti. Toteutuksessa avainsanoja ovat muuntojoustavuus, ympäristömyönteisyys ja energiatehokkuus. Tuloksena on ratkaisu, joka palvelee yrityksen tarpeita ilman hukkaneliöitä.

Work&Trade –kohteissa logistiikka toimii ja tontin maankäyttö on mahdollisimman tehokasta. Monipuolisuus ja yksilölliset yhdistelmätoimitilatarpeet on otettu tarkkaan huomioon ja kohteet rakennetaan kestävän kehityksen mukaisesti. Jo rakennusvaiheessa kiinteiden rakenteiden sijoituspaikka pohditaan tarkkaan, jotta rajoittavia seiniä olisi mahdollisimman vähän. Tilat tehostavat yrityksen ajankäyttöä ja tuovat kustannussäästöä tyylikkyydestä tinkimättä. Modernit, yrityksen ilmeen mukaiset tilat ovat käyntikortti, joka puhuu puolestaan.

Referenssit

Toiminnassa olevia Work&Trade kohteita löytyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulta. Esimerkkejä ovat Vantaalle valmistuneet Work&Trade Avia ja Work&Trade Bisnespaja.

YIT toteuttajana

YIT vastaa Work&Trade -hankkeissa koko projektista tontin etsinnästä ja yhteistyökumppaneiden valinnasta liiketilojen rakentamiseen ja lopullisen omistajan löytämiseen. Tilojen suunnittelussa otetaan aina huomioon ympäristön asukkaiden ja yhdyskunnan erityispiirteet. Henkilökohtainen yhteistyö asiakkaan kanssa on tiivistä ja avointa hankkeen jokaisessa vaiheessa suunnittelusta alkaen. YIT:n osaaminen ja kokemus ovat käytettävissä myös kohteen markkinoinnissa. Suosittua konseptia kehitetään jatkuvan parantamisen periaatteella.

Logistiikka- ja tuotantotilojen yhteyshenkilöt

Jouni Grönlund
Asiakaspäällikkö, Logistiikka- ja tuotantotilat

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...