MotorCenter – autoilijan palvelukeskus

Liity osaksi MotorCenter menestystarinaa! MotorCenterit ovat palvelukeskuksia, joista autoilijat löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut arkisen kulkureittinsä varrelta. Yhdellä pysäköinnillä on saatavissa kattavat palvelut katsastuksesta korjauksiin ja renkaiden vaihtoon. Tilat MotorCenterissä saavat yrityksesi kaupan kasvuun. Liity osaksi MotorCenter -menestystarinaa.

Edut
MotorCenter tuo ensi kertaa Suomessa autoilun jälkimarkkinat ja aktiivisen vapaa-ajan palvelut keskeisille paikoille. Sijainti on MotorCenterin menestystekijä ylitse muiden. Vuolaat liikennevirrat, hyvät liikenneyhteydet, ostovoimainen asukaskunta sekä näyttävä liikepaikka ovat kriteereitä, joista ei tingitä. MotorCenterin lähistöltä löytyy myös suuria päivittäistavarakauppoja. Tiloihin sijoittuvalle yritykselle tämä tarkoittaa vilkasta asiakasvirtaa vuoden ympäri.

MotorCenter tuo synergiaa
MotorCentereihin ei valita kilpailevia yrityksiä vaan toisiaan tukevia toimintoja. MotorCenter sopii etenkin auton huoltoa, katsastusta ja varusteita tai vapaa-ajan tuotteita ja palveluita tarjoaville yrityksille sekä teknisille erikoiskaupoille. Tilat räätälöidään aina asiakasyrityksen toiveiden ja ilmeen mukaisiksi, ja ne ovat kustannustehokkaita. Sijainnin valinnassa kiinnitetään huomiota niin ajoreitteihin kuin julkisen liikenteen tarjoamiin mahdollisuuksiin, jotta paikalle pääsee vaivattomasti mihin vuorokauden- ja vuodenaikaan tahansa.

Referenssit
Toiminnassa olevia MotorCentereitä löytyy jo seitsemän: Oulunkylä, Konala ja Herttoniemi Helsingissä, Avia Vantaalla sekä Espoonlahti ja Suomenoja Espoossa. Konsepti jatkaa vahvaa kasvuaan pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Konseptia ollaan myös viemässä ulkomaille.

YIT toteuttajana
YIT vastaa MotorCenter-hankkeissa koko projektista tontin etsinnästä ja yhteistyökumppaneiden valinnasta liiketilojen rakentamiseen ja lopullisen omistajan löytämiseen. Menestyskonseptissa kiteytyy YIT:n ainutlaatuinen osaaminen ja kokemus asiakkaiden hyväksi. Hiotut ja hyväksi havaitut menetelmät takaavat, että budjetti ja aikataulut pitävät. Henkilökohtainen ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa hankkeen kaikissa vaiheissa varmistaa, että lopputulos on juuri halutun mukainen. Jokainen keskus suunnitellaan alueen erityispiirteiden ehdoilla.

Liiketilojen yhteyshenkilöt

Leila Kettuoja
Asiakaspäällikkö, Liiketilat
Pääkaupunkiseutu
Toni Malkamäki
Asiakaspäällikkö, Liiketilat
muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...