Lauttis

Lauttasaaren keskusta uudistuu

Lauttasaaren vanhan ostoskeskuksen alue uudistetaan eläväksi keskustakortteliksi, jossa hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset palvelut sekä viihtyisät asunnot luovat alueelle uudenlaista vetovoimaa.

Uusi kauppakeskus Lauttis avattiin 1.12.2016. Lauttiksessa on peruspalvelut: S-market ja K-supermarket, Alko, Apteekki laadukkaita ravintoloita ja kahviloita sekä erikoisliikkeitä, kaikkiaan  22 liikettä. Tutustu Lauttiksen toimijoihin www.lauttis.fi

Viihtyisät ravintolat ja kahvilat palvelevat sinua aina kun haluat nauttia herkuista ajan kanssa. Lauttasaarelaisten uudeksi kohtaamispaikaksi tuli viihtyisä terassi- ja torialue, jossa on mukava rentoutua ostosten lomassa.

Uuteen keskustaan tulee yhteensä 140 modernia YIT kotia, joista löytyy erikokoisia ja -tyylisiä vaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin. Asunnot tulivat myyntiin vuonna 2016.

Alueen rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäisen valmistui kauppakeskus Lauttis joka avasi ovensa yleisölle joulukuussa 2016. Länsimetroa rakennetaan kauppakeskuksen rinnalla ja arvioidun aikataulun mukaan se avataan liikenteelle vuonna 2017.

Lauttasaarelaiset pääsivät itse vaikuttamaan upouuden keskustansa nimeen, kun YIT haki sitä avoimella nimikilpailulla. Finaaliin ylsi neljä ehdotusta, joista Lauttis sai eniten ääniä. Nimistöntutkija Helsingin yliopistosta kertoo, että  Lauttasaaresta on käytetty Lauttis-nimeä jo 1920-luvulla ja Laru tuli käyttöön kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin. Tuttu kutsumanimi, Laru, kuvaa kuitenkin edelleen koko saarta. Lue lisää Lauttis-nimestä tästä.

Katso video Kauppakeskus Lauttiksen avajaisista 1.12.2016

Lauttiksen kauppakeskus

Ota yhteyttä ja kysy lisää Lauttiksen uusista ja vetovoimaisista liiketiloista.

Kysy lisää:

YIT Toimitilat
Leila Sakari-Kinnunen
050 539 3434

Lauttiksen asunnot

Kiinnostaako uusi YIT Koti Lauttasaaren keskeisimmältä paikalta? Lue lisää

Kysy lisää:

YIT Asuntomyynti
020 433 2990   

Liiketilojen yhteyshenkilöt

Leila Kettuoja
Asiakaspäällikkö, Liiketilat
Pääkaupunkiseutu
Toni Malkamäki
Asiakaspäällikkö, Liiketilat
muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...