Paikalliset sivut:
YIT Group

Liiketilat

Kehitämme yhteistyössä kaupan eri toimijoiden kanssa vetovoimaisia kauppapaikkoja eri kokoisiin ja näköisiin tarpeisiin. Etsimme kauppapaikat vahvaan kokemukseen ja alan asiantuntijoiden näkemyksiin perustuen - menestyneiden kauppapaikkojen takana on hyvä sijainti sekä kaupan liikeideaa tukevat tilaratkaisut ja palvelut.

Yhteystiedot

Valmiita ja räätälöityjä liiketiloja


Yritysten liiketoiminta ja sen menestystekijät ovat perusta YIT:n tarjoamille liiketilaratkaisuille. Yritysten kasvavaan yksilöllisten liiketilojen tarpeeseen YIT tarjoaa myös räätälöityjä ratkaisuja.

Valmiit liiketilaratkaisumme ovat vuosien varrella kasvattaneet vahvasti suosiotaan ja uusia kohteita rakennetaan jatkuvasti. MotorCenter toimii kohteena autoalan toimijoille ja Work&Trade tarjoaa monipuolista liiketilaa eri tarpeisiin, tarjoten samalla mahdollisuuden yhdistää esimerkiksi toimiston, liike- ja näyttelytilan ja varaston. Kaupunki kylässä –konseptimme nostaa kaupunkikeskukset palveluineen ja asuntoineen uudelle aikakaudelle. Myös asuntokohteemme tarjoavat pienyrityksille ja sijoittajille vuokrattavia ja myytäviä liiketiloja ympäri Suomea.

Etsitkö vapaita liiketiloja? Katso kaikki vapaat liiketilamme täältä.

Liiketilojen yhteyshenkilöt

Leila Kettuoja
Liiketilat, Pääkaupunkiseutu
Toni Malkamäki
Liiketilat, muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...