Paikalliset sivut:
YIT Group

BW Tower

Askonkatu 2, 15110 Lahti
Muuttovalmis

Toimistotilaa Lahden uuden matkakeskuksen yhteyteen!

BW Tower on osa Lahden uutta matkakeskusta. Se sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, Lahden juna-aseman ja uuden bussiterminaalin välittömässä läheisyydessä. Rakennuksessa on seitsemän kerrosta ja yksi kellarikerros. Vuokrattavien tilojen kokonaisala on yhteensä 7 537 m². Kellarikerroksessa on 61 pysäköintipaikkaa ja automatisoidussa pysäköintihallissa, ns. robottiparkissa, 204 pysäköintipaikkaa.

Robottiparkki on automaattisen pysäköinnin järjestelmä, jossa autot varastoidaan tilatehokkaasti modulaariseen varastohyllyyn.

Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
KOY BW Tower
Kokonaispinta-ala
7537 m²
Sijainti
Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla vilkkaan junaradan varrella ja pääväylien risteyskohdassa. Uuden Helsinki-Lahti junayhteyden ansiosta matka-aika Helsinkiin on vain 48 minuuttia. Talousalueeltaan n. 200 000 asukkaan Lahti on monipuolisine palveluineen asumisen, palveluiden ja yritystoiminnan keskus. BW Tower sijaitsee Lahden ydinkeskustassa: kauppatorillekin on vain lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen yhteydet eivät voisi olla paremmat: uusi bussiterminaali ja Lahden juna-asema ovat aivan rakennuksen vieressä.
Tilat
Vielä vapaana olevat vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa. Katso tilajaottelu tarkemmin kuvakarusellin pohjapiirroksesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toni Malkamäki
Liiketilat, muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Lahden Asuntomyynti, Lahti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista
Toni Malkamäki
Liiketilat, muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...