Kaupunki kylässä

Kaupunki kylässä – kaupunkien kestävää kehitystä

Kaupunginosakeskusten uusi aikakausi on alkanut. YIT:n Kaupunki kylässä -konsepti on tehty keskustojen elävöittämiseksi ja paremman elinympäristön puolesta. Kaupunki kylässä –konsepti kehittää kaupunkikeskuksia tarjoten modernia asumista ja paikkoja palveluiden tarjoajille keskitetysti. Monipuolisten palveluiden, viihtyisien asuntojen sekä hyvien liikenneyhteyksien avulla alueelle luodaan uudenlaista vetovoimaa ja kysyntää. Tuomme keskustanne ja elinympäristönne uudelle aikakaudelle!

Edut
Tarkoituksena kaupunkien, keskusten ja asuinalueiden kestävä kehitys ja elinympäristön elävöittäminen. Kaupunki kylässä -konseptin tavoitteena on saavuttaa kaupunkeihin elinvoimaisia keskuksia, jossa on hyvä asua ja menestyksekästä yrittää.

Keskeinen sijainti ja alueen mukaan räätälöity kokonaisuus liikepaikoista luo tilaa yhteisöllisyydelle. Lisäämällä palveluita ja asukkaita sekä tarjoamalla paremmat liikenneyhteydet, alueelle saavutetaan lisää vetovoimaa ja kysyntää.

Kaupunki kylässä ottaa huomioon erilaiset tarpeet yhdistäen arjen ja vapaa-ajan ja täten muodostaen siitä alueen sykkivän kohtaamis- ja kauppapaikan.  Oli kyseessä palvelut ikääntyvälle väestölle tai nuoremman sukupolven huomioonottaminen, Kaupunki kylässä tarjoaa mahdollisuuden räätälöityyn ratkaisuun liikekeskuksen elävöittämiseksi, julkisille palveluille ja tasaisen tahdin kassakoneille.

Kaupunginosien ja asuinalueiden kehitys uudelle aikakaudelle
Asuminen ja palvelut rakennetaan hybridi-mallisena ratkaisuna samaan aikaan palvellakseen paremmin alueen asukkaita. Kaupunki kylässä -konseptilla on tarkoitus siirtää kaupunginosat ja asuinalueet uudelle aikakaudelle; saada lisää asukkaita, palveluita, vetovoimaa ja täten paikka, jonne kaikki haluavat.

Referenssit
YIT on toteuttanut Kaupunki kylässä –konseptin mukaisesti useita kaupunginosakeskuksen uudistuksia kuten Louhelassa ja Tammistossa. Valmistuneista hankkeista saatujen kokemusten pohjalta konseptin sisältö ja toteutusprosessi on hiottu toimivaksi ja tehokkaaksi. Lauttasaaressa on käynnissä tällä hetkellä uusi Kaupunki kylässä -projekti, johon voit tutustua tästä.

YIT toteuttajana
YIT vastaa Kaupunki kylässä -hankkeissa koko projektista oli kyseessä uudistuotanto tai korjausrakentaminen. YIT toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa projektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta valmiin keskuksen avajaisiin ja markkinointiin. Liiketilojen suunnittelussa avoin vuoropuhelu on tärkeää, jotta ympäristön asukkaiden ja yhteisön erityispiirteet osataan ottaa oikein huomioon. YIT:n asuntomyynti palvelee ja hoitaa ratkaisut asunnonostajien tarpeisiin. Kaupunkisuunnittelun edistäminen sekä yhteistyö paikallisten toimijoiden ja kuntien kanssa on tärkeää.muutostöitä.

Leila Kettuoja
Kauppa- ja liiketilat
Pääkaupunkiseutu
Toni Malkamäki
Kauppa- ja liiketilat
Muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...