Paikalliset sivut:
YIT Group

Toimitilaa Jyväskylä Kankaan Arkista

Suunnitteilla

Kankaan Arkki tarjoaa yrityksellesi loistavat puitteet - rakennetaan yhdessä bisneksellesi uusi koti!

Kangas on Jyväskylän merkittävin kehityshanke tulevina vuosikymmeninä. Rakennammekin sinne vuosina 2019-2020 modernia monikäyttötilaa, jotka tarjoavat työntekijöillesi viihtyisät ja motivoivat tilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ota yhteyttä nyt, ja osallistu juuri yrityksenne näköisen ja tarpeisiinne sopivan toimitilan suunnitteluun.

Hankkeen tiedot

Kokonaispinta-ala
5600 m²
Sijainti
Jyväskylä on on elinvoimainen kasvukeskittymä, kansainvälisesti arvostettu korkean osaamisen koulutuskaupunki sekä monen alan tutkimuksen keskus. Kangas sijaitsee erinomaisella paikalla keskustan vieressä, ja se tulee olemaan Jyväskylän merkittävin kehityshanke tulevina vuosikymmeninä.
Kulkuyhteydet
Alueen kehityksessä on huomioitu alusta asti kevyt liikenne, ja tavoitteena on luoda autoriippumaton ympäristö. Julkisella liikenteellä Kankaalle pääsee helposti, ja pyöräillen alueelle on lyhyet etäisyydet eri puolilta Jyväskylää. Omalla autolla liikkuvat taas saavat autonsa joustavasti parkkiin Arkin viereen valmistuvaan pysäköintitaloon.
ProjectB2BRestaurants
Arkin kahvila ja ravintola palvelevat yritysten lisäksi alueen asukkaita. Kankaalla palvelut ovat lähellä, ja alueen rakentuessa niitä tulee myös lisää.
Muuta
Kankaan Arkki tarjoaa yrityksille parhaat palvelut niiden tarpeiden mukaisesti lähtien aina aulapalvelusta, siivouksesta ja postituksesta niihin kuitenkaan rajoittumatta. Miltä kuulostaisi hakea työpäivän päätteeksi auto pestynä ja ruokaostokset valmiiksi pakattuina?

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toni Malkamäki
Liiketilat, muu Suomi

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Toni Malkamäki
Liiketilat, muu Suomi

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...