Asemanrannan liike- ja toimistotalo

Suunnitteilla
Toimistotilaa

80 - 2 700

Liiketilaa

80 - 2 700

Lisätiedot

Modernia liike- ja toimistotilaa uuteen Asemanrannan kaupunginosaan Hämeenlinnaan!

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Asemanrannan liike- ja toimistotalo
Kokonaispinta-ala
2700 m²
Sijainti
Asemanrannan uniikki uusi asuinalue laajentaa Hämeenlinnan keskustaa aseman suuntaan, kaikki keskustan palvelut ovat siis helposti saavutettavissa ja pääkaupunkiseudulle on hyvät yhteydet. Hämeenlinnan kulttuurin keskus, Verkatehtaan alue, on aivan Asemanrannan vieressä. Asemanranta on ainutlaatuinen yhdistelmä urbaania kaupunkia ja vehreää luontoympäristöä. Alue sijaitsee suuren puiston laidalla ja sen kautta kulkee suosittu kevyenliikenteen reitti keskustasta Aulangolle. Asemanrannasta pääsee Helsinkiin 60 minuutissa ja Tampereelle 40 minuutissa.
Tilat
Vuokrattavaa liike-/toimistotilaa 80 - 2700 m²
Kulkuyhteydet
Asemanranta sijaitsee Hämeenlinnan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Asemalla pysähtyvät R-junat sekä useimmat InterCity- ja tietyt Pendolino-junavuorot. Päälinja-autoasema sijaitsee n. 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustassa. Hämeenlinnalla on liikenteellisesti keskeinen sijainti Helsingin ja Tampereen puolivälissä pääradan varressa, valtateiden 3 ja 10 risteyskohdassa.
Muut palvelut
Hämeenlinnan keskustan palvelut kauppakeskuksineen sijaitsevat vain kivenheiton päässä Asemanrannan asuinalueesta ja Vanajaveden luonnonmukainen viheralue ulkoilureitteineen ja uimarantoineen alkaa aivan nurkan takaa. Asemanrannan vieressä on monipuoliset kulttuuripalvelut, esimerkiksi kulttuurikeskus Verkatehdas ja elokuvateatteri. Asemanrannassa majoituspalveluja tarjoaa hotelli Vaakuna.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.