Paikalliset sivut:
YIT Group

MotorCenter Espoonlahti

Muuttovalmis

MotorCenter Espoonlahti sijaitsee erittäin näkyvällä paikalla Espoossa, Länsiväylän varressa!

MotorCenter-konseptimme on saanut suuren suosion ja nyt myös Espoonlahti sai oman MotorCenterinsä! MotorCenter Espoonlahti on rakennettu erittäin näkyvälle paikalle Espoonlahden solmukohtaan, Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään, kauppakeskittymään, johon sijoittuu kattava tarjonta myös muita erikoisliikkeitä ja palveluita. Kauppakeskittymään rakennetaan yhteensä lähes 30 000 m² toimitilaa. Ensimmäinen vaihe valmistui keväällä 2014 ja toisen vaiheen rakennustyöt ovat suunnitteilla. Ensimmäisen vaiheen energialuokka on C.

Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
MotorCenter Espoonlahti
Kokonaispinta-ala
13000 m²
Sijainti
MotorCenter Espoonlahti sijoittuu keskeiselle paikalle Espoonlahden solmukohtaan: Länsiväylän ja Soukanväylän risteymään. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet lähi- ja seutuliikenteen busseilla. Lähivaikutusalueella, alle 10 minuutin ajoetäisyydellä asuu noin 120 000 asukasta ja noin 50 000 kotitaloutta. Lisäksi Länsiväylää liikennöi päivittäin jopa 70 000 autoilijaa, mikä tuo kauppapaikalle erinomaiset menestymisen edellytykset.
Tilat
MotorCenter Espoonlahteen haetaan erityisesti yrityksiä, joiden toimialaan kuuluvat moottori- ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteet ja palvelut. Katso tilat tarkemmin kuvakarusellin pohjapiirroksista.

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...