Business Park Mankkaa III

Suunnitteilla
Toimistotilaa

470 - 7 410

Lisätiedot

Espoon Mankkaan maamerkki laajenee!

Tuo yrityksesi näköalapaikalle, Espoon uuteen maamerkkiin, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle Turun moottoritien ja Kehä II:n liittymään! Business Park Mankkaa edustaa nykypäivän toimintaympäristöä, jossa tilat ja palvelutarjonta on suunniteltu muunneltaviksi käyttäjän mukaan.

Business Park Mankkaa koostuu kaikkiaan viidestä osasta, joista kaksi ensimmäistä on jo valmistunut ja kolmannen osan vuokraus on aloitettu. Kolmas toimistorakennusosa on n. 7 500 neliötä.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Business Park Mankkaa III
Kokonaispinta-ala
7410 m²
Sijainti
Business Park Mankkaa sijaitsee erittäin hyvällä paikalla yhdellä Espoon korkeimmista mäenhuipuista. Kohde sijaitsee myös liikenteellisesti näkyvässä solmukohdassa, Turun moottoritien ja Kehä II:n liittymän vieressä.
Lähipalvelut
Business Park Mankkaa tarjoaa ravintola- ja kahvilapalvelut, aula- ja vastaanottopalvelut sekä edustus- ja kokouspalvelut yrityksesi käyttöön. Pysäköintipaikkoja on sisätiloissa kahdessa kellarikerroksessa lähes sata sekä tarvittaessa myös piha-alueella. Majoitusmahdollisuuden tarjoaa Turunväylän toisella puolella sijaitseva hotelli Scandic Espoo.
Kulkuyhteydet
Hyvien bussiyhteyksien päässä Helsingin keskustasta ja Espoon kaupunkikeskuksista Leppävaarasta ja Tapiolasta. Leppävaaran juna-asemalle on vain 4 kilometrin matka.
Pysäköinti
Pysäköintipaikkoja on sisätiloissa kahdessa kellarikerroksessa lähes sata sekä tarvittaessa myös piha-alueella.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.