Paikalliset sivut:
YIT Group

Tilanero

Tilanero – mahdollisuuksien työympäristö

Työnteko on murroksessa uusien työtapojen, etätyön ja digitalisoitumisen myötä. Tulevaisuuden toimistoilta haetaan tukea organisaation tuottavuuteen, luovuuteen, johtamiskulttuuriin sekä työhyvinvointiin. Samalla toimistojen on oltava joustavia sekä tehokkaita. YIT:n Tilanero on vastaus näihin kasvaviin tarpeisiin. Ota sinäkin työympäristöksesi joustavien ratkaisujen Tilanero!

Käyttäjän toiminnan ehdoilla
Toimistotilat ovat tänä päivänä monitoimitiloja, jotka tukevat työn tuottavuutta ja yrityksen strategiaa sekä työntekijöiden viihtyvyyttä. Tilanero tarjoaa helposti muunneltavat toimitilat, jotka ovat tarpeenmukaisia, tukevat avointa vuorovaikutusta ja intensiivistä yhteistyötä. Tilanero on energiatehokas ja joustava. Sisustukselliset elementit, kuten erilaiset liikuteltavat neuvotteluhuoneet ja työpistekokonaisuudet luovat miellyttävän ja muuntojoustavan työympäristön.

Työympäristösuunnittelu lähtökohdaksi
Tilanero ymmärtää työympäristön ja työyhteisön tarpeita. Yhdistämällä yrityksen brändin mukaiset sisustukselliset elementit ja toimitilarakentamisen uusimmat tekniset ratkaisut, saadaan aikaan uusi ja toimiva tilaratkaisu. Työympäristöä suunnitellessa liikkeelle lähdetään yrityksen tarpeiden analysoinnista. Työprofiilit ja tietovirrat määritellään yhdessä asiakkaan ja lisäksi tarvittaessa työympäristösuunnittelun asiantuntijoiden kanssa.

Vapaus työpisteiden sijoittelussa
Tilaneron ”nerous” piilee työpisteiden, kohtaamispaikkojen ja muiden tarpeellisten tilojen vapaammassa ja nopeassa muunneltavuudessa. Unohda vanha avokonttori, tilanero on paljon enemmän. Tilanero on monitoimitila, joka elää ja muokkautuu tarpeiden mukaan. Esimerkiksi projektiluonteisessa työssä on mahdollista tehdä nopeita tilamuutoksia projektien ehdoilla, ilman raskaita remontteja tai suuria teknisiä muutostöitä.

Tekniset ratkaisut tukevat käyttäjän toimintaa
Tilaneron teknologia varmistaa työympäristön joustavuuden ja avoimen vuorovaikutuksen. Talotekniikkaratkaisut ilmanvaihdosta valaistukseen ovat viimeisintä ja uusinta teknologiaa. Digitalisaatio luo mahdollisuuksia työympäristön suunnittelun toteuttamiseen vaivattomasti.

Tilaneron teknisiä ratkaisuja ovat mm:
•    Työpisteiden joustavampi sijoittelu kerroksissa. Tämä mahdollistaa tilojen muunneltavuuden aivan uudella tavalla
•    Taloteknisten kuilujen järkevämpi sijoittelu
•    Vaihtoehtoja lämmityksen, ilmanvaihdon ja jäähdytyksen toteuttamiseen
•    Optimaalinen ilmanvaihto
•    Käyttäjäystävällinen ja älykäs valaistus, joka hyödyntää nykyaikaista ohjaustekniikkaa
•    ”Kiinteät” pistorasiat eivät määrittele työpisteiden sijoittelua
•    Näkyvät sähköjohdot ja kaapeloinnit häivytetään: kaapeliviidakon sijaan sähkö-ja ATK-liitynnät tuodaan moduuleina joko lattiapinnassa tai yläkautta ns. yläjakeluna sekä hyödynnetään WLAN-verkkoa.

Tilanero on myös energianero
Energiatehokas rakentaminen on vastuullisuutta ympäristöstä. Energianerossa on säästämisen suuri idea – se kuluttaa vähemmän energiaa ja kannustaa vihreämpiin käyttötottumuksiin. Energianero tietää, miten säästät luontoa ja rahaa.

Lue lisää Energianerosta: yit.fi/energianero

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...