Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT:läiset tapahtumissa ympäri Suomea – ja maailmalla!

Me osallistumme säännöllisesti lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomea, ja myös kansainvälisesti, eri yksiköidemme ja asiantuntijoidemme voimin. Tältä sivulta löydät jatkuvasti päivittyvän listan viimeisimmistä ajankohtaisista tapahtumista, joissa olemme mukana. Tervetuloa juttelemaan kanssamme kaupunki- ja kiinteistökehityksestä, yrityksenne liiketoimintatarpeista uudis- ja korjausrakentamiseen liittyen, ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja erilaisissa seminaareissa.

Nähdään tapahtumissa!

Lokakuu

Completely Retail Marketplace, 24.10.2017, Tukholma

Completely Retail Marketplace -tapahtuma laajenee Pohjoismaihin, kun se järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Tukholmassa. Tapahtuma kokoaa yhteen vähittäiskauppiaat, välittäjät ja kiinteistökehittäjät. Intensiivisen ja tehokkaan messupäivän aikana verkostoidutaan ja tehdään bisnestä alan toimijoiden kanssa. Mall of Triplan liiketilavuokrauksesta vastaava tiimi on tavattavissa ständillä 23. Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.

LVI-Päivät 26.-27.10

YIT:n Taloyhtiöiden korjausrakentamisen asiantuntijat osallistuvat näytteilleasettajana LVI-Päiville Tampereella 26-27.10. Joka vuosi järjestettävät LVI-päivät kokoavat yhteen kaikki alan ammattilaiset. Lue lisää tapahtumasta täältä – ja tule juttelemaan meidän kanssamme.

Fennoscandian Exploration and Mining FEM, 31.10-2.11.2017, Levi

Levillä järjestettävä kansainvälinen FEM konferenssi on Euroopan suurimpia ja merkittävimpiä kaivannais- ja mineraaliteollisuuden tapahtumia. Tapahtuma kokoaa yhteen yli 1000 alan asiantuntijaa ja johtajaa globaalisti. Olemme mukana FEM konferenssissa - tule tutustumaan YIT:n kallio- ja kaivosrakentamisen erikoisosaamiseen osastolle B14. Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan tarkemmin täällä.

Marraskuu

Kestävät kaupunkiympäristöt 2.11.2017, Helsinki

YIT:n perinteisessä Kestävät kaupunkiympäristöt -tapahtumassa pohditaan tänä vuonna, miten tehdään ja brändätään viihtyisiä kaupunkeja, millaisia tulevaisuuden kaupan ja kaupungin kuluttajat ovat ja miten työn tekemiseen vaikuttavat megatrendit muokkaavat kaupunkiympäristöjä. Näkemyksiään kertovat niin kansainväliset kuin kotimaisetkin huippuasiantuntijat. Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus ja kohderyhmään kuuluvat esim. kaavoittajat, liikesuunnittelupäälliköt, tekniset johtajat sekä kauppapaikkapäälliköt ja liikepaikkavuokralaiset. Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan ohjelmaan tästä.

 

Kiinteistöalan vuosiseminaari 9.-10.11.2017, Tampere

Kiinteistöalan vuosiseminaari on Kiinkon järjestämä kiinteistöalan suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen sijoittajat, rahoittajat, rakentajat, omistajat, käyttäjät ja palveluntuottajat. Vuosiseminaari yhdistää ajankohtaiset ja kiinnostavat puheenvuorot tehokkaaseen verkostoitumiseen rennossa ilmapiirissä.

Tule keskustelemaan kanssamme osastolle 21 – paikalla ovat YIT:n hankekehityksen, toimitilojen ja korjausrakentamisen asiantuntijat. Tutustu tapahtumaan ja sen ohjelmaan tarkemmin täällä.

 

Mahdollisuuksien Remontti – kiertue marraskuu 2017 – maaliskuu 2018

Kiinteistöliitto ja Kiinteistöalan Kustannus Oy järjestävät yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Mahdollisuuksien Remontti - kiertueen. Kiertueen tarkoituksena on kertoa rakennushankkeeseen ryhtyville taloyhtiöille, mitkä asiat vaikuttavat korjaushankkeiden onnistumiseen. YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen asiantuntijat ovat mukana Mahdollisuuksien Remontti - kiertueella seuraavasti: 13.11.2017 Espoo, 21.11.2017 Helsinki ja 7.3.2018 Vantaa. Tutustu tapahtumaan täällä.

 

Mapic, 15-17.11.2017, Cannes

Mapic on kauppakeskusalan ammattilaisten johtava tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 8000 vähittäiskaupan, kiinteistökehityksen ja sijoitusalan toimijaa 78 eri maasta. Tule tapaamaan Mall of Triplan liikevuokraustiimin edustajat NCSC:n (Nordic Council of Shopping Centers) yhteisosastolle Nordic Paviljonkiin. Tutustu Mapiciin ja sen ohjelmatarjontaan tarkemmin täällä.

 

HAI ry:n koulutus- ja messuristeily 16.–18.11.2017

HAI-risteily on Helsinki Ammatti-Isännöitsijöiden järjestämä koulutus- ja messuristeily. Kerromme YIT:n Taloyhtiöiden korjausrakentamisen palveluistamme isännöinnin ammattilaisille YIT:n omalla ständillä. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kanssamme. 

Sulje