Paikalliset sivut:
YIT Group

Tuulivoima

Tuulivoimaratkaisut hankekehitysvaiheesta kunnossapitoon

Energiatarve on voimakkaasti lisääntymässä. Tuulivoima on ollut nopeimmin kasvava sähköntuotantomuoto maailmassa jo muutaman vuosikymmenen ja kasvun odotetaan jatkuvan lähivuosina. Olemme mukana uusiutuvien energiamuotojen kehittämisessä innovatiivisilla tuulivoimaloiden perustusratkaisuilla sekä tuulivoimaloiden elinkaarenmittaisella palvelukonseptilla.

Laaja palvelukonseptimme tukee asiakasta hankekehitysvaiheesta kunnossapitoon. Olemme auttamassa oikeiden ratkaisujen löytymisessä tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta alkaen. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen.

Suomessa on toteutettu pääosin maatuulivoimaloita, mutta tulevaisuudessa myös merituulivoimalat ovat yleistymässä. Kun merialueita valjastetaan tuulivoimaan, YIT:ltä löytyy merituulivoimaloiden rakentamiseen tarvittavaa osaamista.

Mika Virtanen
Tuulivoimapäällikkö

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Sulje
Sulje