Paikalliset sivut:
YIT Group

Kalliorakentaminen ja kaivokset

Kallio- ja kaivosrakentamisen moniosaaja

Maanalaiset rakentamisen ratkaisut ja kaavoitus mahdollistavat kestävän kehityksen mukaisia toteutus- ja sijoitusvaihtoehtoja monenlaisille erityiskohteille ja teknisille laitoksille, kuten urheiluhalleille, pysäköintilaitoksille, lämpövoimaloille ja hiihtoputkille.

Kaivosrakentaminen

Kaivostoiminnassa aika on rahaa, eikä viivytyksiin tai vääriin ratkaisuihin ole varaa. Vahvan osaamisen lisäksi tarvitaan reagointikykyä ja oikeaa asennetta. Laaja kokemus eri teollisuuden aloilta tuo varmuutta ja auttaa löytämään parhaat ratkaisut. Olemme kumppanisi kaivoksen koko elinkaaren ajan.

Räätälöimme palvelumme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Käytössämme on laaja valikoima poraus-, panostus ja lujituskalustoa, joka soveltuu erityyppisiin suuriin ja pieniin louhinta- ja lujitustöihin. Alan johtavana yrityksenä osallistumme myös louhinta- ja kaivoskoneiden tuotekehittelyyn yhdessä valmistajien kanssa.

 

Petri Saarinen
Yksikön johtaja

Kalliorakentaminen ja kaivokset

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...