Paikalliset sivut:
YIT Group

YIT Toimitilat ja infra

Missionamme

on luoda parempia elinympäristöjä ja liiketoiminnan ympäristöjä. Toimitila- ja infra-tiimimme kehittävät viihtyisämpiä kaupunkeja ja toimivampia yhteyksiä kaupunkien välille vastuullisesti ja pitkällä tähtäimellä. Kehitämme, korjaamme vanhaa, rakennamme uutta ja ylläpidämme infrastruktuuria.

Asiakkaamme 

vaihtelevat erikokoisista yksityisistä yrityksistä suuriin julkisiin organisaatioihin. Rakennamme ja kehitämme mm. kaupallisia liiketiloja, toimistotiloja, terveys- ja hoivatiloja, energia- ja muun teollisuuden tiloja ja logistiikkakeskuksia. Osaamiseemme kuuluvat vahvasti myös väylä- ja infrahankkeet ja erilaiset julkisiin palveluihin liittyvät hankkeet.

Palveluihimme 

kuuluvat omaperusteinen rakentaminen, perinteiset urakkahankkeet sekä laajemmat suunnittelu- ja rakennushankkeet, mukaan lukien allianssi- ja elinkaariprojektit. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan haasteisiin ja tarpeisiin. Haemme kuhunkin hankkeeseemme sopivimmat resurssit yhdistäen YIT:n sekä laajan ja luotettavan kumppaniverkostomme osaamisen. 

Parempien elinympäristöjen puolesta

Etsitkö toimitiloja?

Etsi toimitiloja

 

TULEVAISUUDEN TYÖ

Mikä on tulevaisuuden työn tuottavuusyhtälö?

Miten maksimoidaan ihmisten ja ideoiden kohtaamiset tulevaisuuden työympäristössä?

Mitkä arkipäivän asiat vaikuttavat työssä viihtymiseen?

Kuinka rakennetaan käyttäjälähtöisesti suunniteltu työympäristö?

Kuinka työympäristö vahvistaa yrityksen brändiä? 

KAUPAN ALAN NÄKEMYKSIÄ

Mikä tekee kauppakeskuksesta kiinnostavan ja houkuttelevan?

Mitä kaupan digitalisoituminen tarkoittaa tulevaisuuden kauppakeskuksille?

Millaiset palvelut tekevät kauppakeskuksesta aidosti kohtaamispaikan?

Lue lisää ja tilaa uutiskirje

  

RAKENTAMINEN TÄNÄÄN

Tänä päivänä rakennusalalle on rantautumassa uudenlainen toimintakulttuuri. Rakentamisen menetelmät, työkalut ja toimintatavat monipuolistuvat ja kehittyvät entisestään kovalla vauhdilla. Avoimuus, vuorovaikutuksellisuus ja hankkeen eri osapuolten tiivis yhteistyö yhteisin tavoittein alkavat olla jo uusi normi perinteisissäkin hankkeissa, uusista yhteistoiminnallisista hankemalleista puhumattakaan. 

Olemme vahvasti mukana luomassa tätä uutta kulttuuria. Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat tapojamme toimia. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Kuuntelemme herkällä korvalla sekä asiakkaitamme että yhteistyökumppaneitamme. 

Me rakennamme ja korjaamme tällä hetkellä lukuisia toimitiloja ympäri Suomea. Voit lukea alla olevista linkeistä lisää muutamista viimeaikaisista hankkeistamme.

Sulje