Älyratkaisut

Teleport Vallila tarjoaa älykkäät ratkaisut käyttäjien tarpeisiin

Älykäs toimisto tehostaa ja helpottaa tilojen käyttöä, sekä tarjoaa työkaluja, jotka säästävät aikasi olennaiselle.

 1.  Sisätilapaikannus helpottaa palautteen antoa ja kollegoiden löytämistä 

  Rakennuksen verkko tunnistaa talon mobiilisovelluksen käyttäjän sijainnin ja tilan jossa hän on, näin tiloja koskeva palaute kohdistuu oikeisiin tiloihin automaattisesti. Henkilöiden ja/tai tavaroiden paikannusominaisuuden saa halutessaan käyttöönsä lisäpalveluna, näin esimerkiksi kollegoiden löytäminen on helpompaa. 

 2. Infonäytöt opastavat työpäivääsi älykkäästi 

  Infonäytöillä esitetään yhteiskäyttöisten tilojen varaustilanne sekä erilaista informaatiota kiinteistön energian kulutuksesta, ilmanlaadusta, lämpötilasta ja melutasosta. Aulatilojen näytöillä esitetään myös joukkoliikenteen aikatauluja, ruokalistoja sekä muuta yleistä informaatiota talosta ja alueelta. 

 3. Yhteiskäyttötilat ja parkkipaikat varataan talon mobiilisovelluksella 

  Yhteiskäyttötilojen sekä parkkipaikkojen varaustilanne ja varaaminen onnistuu helposti talon oman mobiilisovelluksen kautta. Yhteiskäyttötiloissa on valmiina helppokäyttöiset ryhmätyöskentelyyn tarvittavat videoneuvottelunäytöt ja -järjestelmät.    

 4.  Halutessasi näet tilavarausjärjestelmästä vapaat tilat ja työpisteet 

  Tilojen etsiminen, varausten tekeminen ja varaustilannetietojen tarkistamisen teet talon mobiilisovelluksen tilavarausjärjestelmällä mistä ja milloin tahansa. Mobiilisovelluksen kautta on myös mahdollista etsiä ja varata sopiva tila. 

 5. Anturit analysoivat ympäristöä puolestasi 

  Antureilla voidaan seurata ja jakaa tietoa esimerkiksi ilmanlaadusta, melutasosta, tilojen käyttöasteesta sekä vapaista paikoista. Antureista saatavaa dataa voidaan jakaa käyttäjille muun muassa mobiilisovelluksen ja infonäyttöjen kautta.  

 6. Digitaalinen vastaanotto helpottaa arkeasi 

  Sisäänkirjautuminen ja ilmoittautuminen tapahtuu vaivattomasti digitaalisella vastaanotolla. Digitaalinen vastaanotto lähettää automaattisesti vieraalle ohjeet etukäteen sekä ilmoittaa isännälle, kun vieras on saapunut paikalle. 
   
 7. Suuret LED-seinät luovat tunnelmaa ja informoivat 

  Ravintolaan on asennettu isoja LED-seiniä, joilla saadaan loihdittua laadukasta tunnelma hetkeen kuin hetkeen, joko still-kuvana tai liikkuvilla videoilla. LED-seiniä voidaan hyödyntää myös yksityisissä tilaisuuksissa erilaisten sisältöjen esittämiseen. 

Yhteystiedot

Toni Malkamäki
"Teleporttaa itsesi tulevaisuuden toimistotiloihisi"Yhteydenottolomake