Älykkäät uuden työelämän toimitilat

Teleport Vallila

Koskaan aikaisemmin työn tekeminen ei ole muuttunut samaan tahtiin kuin nyt. Tietotyön murroksen keskellä Teleport Vallilan toimitilat tarjoavat tulevaisuuteen tähtääviä, joustavia tilaratkaisuja.

Teleport -kiinteistön toimitilat uudistetaan täydellisesti vastaamaan modernien yritysten tarpeita. Teleportissa poikkeuksellisen suuri kerrosala tarjoaa monipuolisia ulottuvuuksia horisontaaliseen tilankäyttöön. Yhden kerroksen ollessa lähes 2 700 m², mahdollistaa se suurenkin yrityksen sijoittumisen samaan tasoon. Kohde valmistuu vaiheittain, ensimmäiset yritykset muuttavat Teleportiin jo tämän vuoden puolella.

Teleport Vallila on yksi Vartin kaupunki -kohteistamme. Lue lisää.

    VARAA ILMAINEN TILANEUVONTA    

15 650 m²
15 650 m²

Vuokrattava pinta-ala

n. 1 200
n. 1 200

Työpistettä

6-12 kk
6-12 kk

Korjausrakentamisen arvioitu aika

LEED
LEED

Sertifiointi

 • Aulapalvelut
 • Ravintola
 • Pysäköintipaikkoja
 • Hyvät liikenneyhteydet
 • Pyöräpaikkoja ja sosiaalitilat

Video

360° virtuaalinen kierros

Miksi Teleport?

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Ravintolat, kahvilat, baarit, kulttuuritoimijat ja harrastuspaikat ovat jo aloittaneet siirtymisensä Vallillaan. Tunnelmaltaan omaleimainen alue yhdistää luovat ihmiset, kulttuurin, taiteen ja teknologian. Tulevaisuuden Vallila on elävä esimerkki toiminnoiltaan monipuolisesta ja sekoittuneesta Innovation District -alueesta, jossa rakennettu ympäristö luo kiinnostavat puitteet ihmisten kanssakäymiselle, viihtymiselle ja uuden kehittymiselle.

Vallilan kortteli

Kortteli herää eloon

Teleport on ensimmäinen osa kehittyvää korttelia, josta muodostuu uuden Vallilan keskittymä kulttuurille, viihteelle, asumiselle ja työnteolle. Kivijalkaliikkeet ja kohtaamispaikat tuovat elämää ympärille vuorokauden jokaisena hetkenä.

Vuosi nolla – 7 oppia työn tulevaisuudesta

Työskentely on muuttunut ja toimitilojen rooli sen mukana. Toimitilojen odotetaan tarjoavan elämyksellisyyttä ja niiden on mahdollistettava satunnaisia kohtaamisia ihmisten välillä.

Kysyimme suomalaisilta elinkeinoelämän vaikuttajilta ja erilaisilta toimijoilta, mitä he ajattelevat tulevaisuudesta niin työn tekemisen, johtamisen kuin digitalisaation osalta.

Lue lisää

Älykkäät mobiiliratkaisut arkea helpottamaan

Älykäs toimisto tehostaa ja helpottaa tilojen käyttöä sekä omaa arkeasi ja tarjoaa työkaluja, jotka säästävät aikasi olennaiselle. Käytössäsi on aina talon oma applikaatio, jonka avulla hallitset arkeasi täällä.

Lue lisää

Palveluiden monipuolisuus

Ystävällinen aulapalvelu on aina apunasi mitä sitten tarvitsetkaan ja herkullinen ravintolamme tarjoaa sinulle makumatkat lähelle ja kauas; aamiainen, lounas, välipala tai herkkuhetki – lattea ainoastaan kupissa. Tutustu myös samassa korttelissa toimiviin Workery+ -tiloihin:

Kestävä kehitys

Teleport Vallila peruskorjataan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja sille haetaan LEED kultatason sertifikaattia. Kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut on toteutetaan koko rakennuksen elinkaari huomioiden.

Pohjakuvat

 • 1. kerros

  Toimistotalo TK13-15 ensimmäinen kerros
  1. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 2089 m². Lisäksi kerroksesta löytyy aulatilat ja ravintola. Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 2. kerros

  Toimistotalo TK13-15 toinen kerros
  2. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 2245 m². Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 3.-6. kerros

  Toimistotalo TK13-15 3.-6. kerros
  3.-6. kerroksessa on jokaisessa vuokrattavaa tilaa n. 2676 m². Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 7. kerros

  Toimistotalo TK13-15 seitsemäs kerros
  7. kerroksessa on vuokrattavaa tilaa n. 430 m². Kerroksesta löytyy myös kattoterassi. Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.

Sijainti

Määränpää:

Yhteystiedot

Toni Malkamäki
"Teleporttaa itsesi tulevaisuuden toimistotiloihisi"
Tuula Klemetti
"Tehdään yhdessä visiostasi totta"

Yhteydenottolomake