Teleport – uuden Vallilan ytimessä

Teleport Vallila

Koskaan aikaisemmin työn tekeminen ei ole muuttunut samaan tahtiin kuin nyt. Tietotyön murroksen keskellä Teleport Vallilan tilat tarjoavat tulevaisuuteen tähtääviä, joustavia tilaratkaisuja. Teleportin elämää helpottavat, älykkäät mobiiliratkaisut tarjoavat edelläkävijöille työskentelyn tulevaisuuden tyyliin jo nyt.

Vie yrityksesi työtilat jo nyt tasolle, jolla kuvittelit niiden olevan seuraavalla vuosikymmenellä. Tulevaisuus ei ole kaukana!

Tulevaisuuden Vallila on elävä esimerkki toiminnoiltaan monipuolisesta ja sekoittuneesta Innovation District -alueesta, jossa rakennettu ympäristö luo kiinnostavat puitteet ihmisten kanssakäymiselle, viihtymiselle ja uuden kehittymiselle.

15 645 m²
15 645 m²

Vuokrattava pinta-ala

7
7

Kerrosta toimitilaa

12 kk
12 kk

Korjausrakentamisen arvioitu aika

 • Aulapalvelut
 • Ravintola
 • Pysäköintipaikkoja
 • Hyvät liikenneyhteydet

Video

360° virtuaalinen kierros

Miksi Teleport?

Vallila siirtyy tulevaisuuteen

Ravintolat, kahvilat, baarit, kulttuuritoimijat ja harrastuspaikat ovat jo aloittaneet siirtymisensä Vallillaan. Tunnelmaltaan omaleimainen alue yhdistää luovat ihmiset, kulttuurin, taiteen ja teknologian. Tulevaisuuden Vallila on elävä esimerkki toiminnoiltaan monipuolisesta ja sekoittuneesta Innovation District -alueesta, jossa rakennettu ympäristö luo kiinnostavat puitteet ihmisten kanssakäymiselle, viihtymiselle ja uuden kehittymiselle.

Vallilan kortteli

Kortteli herää eloon

Teleport on ensimmäinen osa kehittyvää korttelia, josta muodostuu uuden Vallilan keskittymä kulttuurille, viihteelle, asumiselle ja työnteolle. Kivijalkaliikkeet ja kohtaamispaikat tuovat elämää ympärille vuorokauden jokaisena hetkenä.

Vuosi nolla – 7 oppia työn tulevaisuudesta

Työskentely on muuttunut ja toimitilojen rooli sen mukana. Toimitilojen odotetaan tarjoavan elämyksellisyyttä ja niiden on mahdollistettava satunnaisia kohtaamisia ihmisten välillä.

Kysyimme suomalaisilta elinkeinoelämän vaikuttajilta ja erilaisilta toimijoilta, mitä he ajattelevat tulevaisuudesta niin työn tekemisen, johtamisen kuin digitalisaation osalta.

Lue lisää

Älykkäät mobiiliratkaisut arkea helpottamaan

Älykäs toimisto tehostaa ja helpottaa tilojen käyttöä sekä omaa arkeasi ja tarjoaa työkaluja, jotka säästävät aikasi olennaiselle. Käytössäsi on aina talon oma applikaatio, jonka avulla hallitset arkeasi täällä.

Palveluiden monipuolisuus

Ystävällinen aulapalvelu on aina apunasi mitä sitten tarvitsetkaan ja herkullinen ravintolamme tarjoaa sinulle makumatkat lähelle ja kauas; aamiainen, lounas, välipala tai herkkuhetki – lattea ainoastaan kupissa.

Pohjakuvat

 • 1. kerros

  Toimistotalo TK13-15 ensimmäinen kerros
  1. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 2089 m². Lisäksi kerroksesta löytyy aulatilat ja ravintola. Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 2. kerros

  Toimistotalo TK13-15 toinen kerros
  2. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 2245 m². Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 3.-6. kerros

  Toimistotalo TK13-15 3.-6. kerros
  3.-6. kerroksessa on jokaisessa vuokrattavaa tilaa n. 2676 m². Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.
 • 7. kerros

  Toimistotalo TK13-15 seitsemäs kerros
  7. kerroksessa on vuokrattavaa tilaa n. 430 m². Kerroksesta löytyy myös kattoterassi. Suunnitelmat ovat alustavia ja voivat vielä muuttua.

Sijainti

Määränpää:

Yhteystiedot

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt

Yhteydenottolomake

Toivon yhteydenottoa