Paikalliset sivut:
YIT Group

Stora Enson pääkonttorin entisöinti

Entisöimme Stora Enson pääkonttorin Helsingin Katajanokalla sisätiloiltaan uuteen uskoon. Remontti tehtiin yhteistyössä Museoviraston ja Alvar Aalto -säätiön kanssa talon kulttuuriarvot huomioiden.

Vuonna 1962 valmistuneen arvorakennuksen toiminnallisuus ja tekniikka alkoivat lähestyä elinkaarensa päätä, kun se päätettiin modernisoida. Ulkokuori säilyi, mutta sisätiloja uusittiin.

Vanhat leveät käytävät ja koppitoimistot muutettiin avariksi, tiimityöhön sopiviksi avotiloiksi. Samalla tilankäyttö tehostui: entisen 170 työpisteen sijasta tilaa on nyt 260 työntekijälle. Remontti tehtiin yhteistyössä Museoviraston ja Alvar Aalto -säätiön kanssa talon kulttuuriarvot huomioiden.

Projektiuutiset: Stora Enson pääkonttori - keskustelussa vuosikymmeniä

Tiedot

Projektin nimi
Stora Enson pääkonttorin entisöinti
Asiakas
Stora Enso
Kaupunki
Helsinki
Maa
Suomi
Rakennusvuosi
2013
Liiketoiminto
Korjausrakentaminen
Sulje
Lähetetään...