Moskovan kehätien perusparannusurakka

Rakensimme osan Moskovan uutta kehätietä, Central Ring Roadia. Osuuteemme kuului vanhan tien perusparannus ja leventäminen moottoritieksi. Projekti oli hyvin merkittävä, sillä Central Ring Road on yksi Venäjän keskeisimpiä tiehankkeita.

Aloitimme työt kesällä 2016 ja urakka valmistui syksyllä 2017. Central Ring Road on Moskovan ympäri rakennettava 330 kilometrin pituinen uusi, neljäs ja uloin kehätie. Nyt sovittu osuus on 8,5 kilometriä pitkä, ja urakka sisältää sekä maarakennustyöt ja tierummut että päällystystyöt ja jätevedenpoistojärjestelmät.

Venäläinen OOO MOISS toimii pääurakoitsijana projektissa, ja YIT (ent. Lemminkäinen) aliurakoitsijana. MOISS valitsi meidät tähän projektiin, sillä olemme osoittaneet osaamisemme muissa projekteissa heidän kanssaan aiemmin.

Meillä on laaja kokemus Venäjällä, etenkin suurten väylien rakennus- ja korjaushankkeissa sekä päällystyksessä. Meitä pidetään luotettavana, meillä on korkealaatuiset tuotteet ja noudatamme sopimuksia ja aikatauluja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. 

Tiedot

Projektin nimi
Moskovan kehätien perusparannusurakka
Asiakas
OOO “MOISS” / LLC “MOISS”
Kaupunki
Moskova
Maa
Russia
Valmistumisvuosi
2017
Projektin status
Valmistunut
Liiketoiminto
Päällystys
Sulje
Lähetetään...