Paikalliset sivut:
YIT Group

Taloyhtiöiden korjausrakentamisen uutisia

Laatua viiden vuoden takuulla

Olipa kyseessä linjasaneeraus tai muu taloyhtiön merkittävä korjausrakentamisen hanke, se on aina iso satsaus. Luotettavan kumppanin avulla hankkeen onnistumista ei tarvitse jännittää. 

Korjausrakentaminen on merkittävä osa suomalaista rakentamista – ja sen osuus kasvaa entisestään tulevina vuosikymmeninä. Kaupungistuminen ja rakennuskannan vanheneminen lisäävät korjausrakentamisen tarvetta jatkuvasti.

YIT on yksi Suomen kolmesta suurimmasta korjausrakentajasta. Viime aikoina olemme päättäneet satsata toiminnassamme entistä enemmän taloyhtiöiden korjausrakentamiseen. Hoidamme julkisivu- ja linjasaneeraukset, kattoremontit sekä kaavoituksen että lisärakentamisen projektit yli sadan vuoden kokemuksella.

Haluamme parantaa toimialan arvostusta ja toimintatapaa. Toimintatapamme rakentuu neljälle periaatteelle: kiinnostus, palvelu, ammattitaito ja vastuu. Seisomme periaatteidemme ja laadukkaan YIT-työmaan takana. Siksi annammekin YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen urakoillemme viiden vuoden takuun.

Työn laatu on meille ykkösasia, mutta äärimmäisen tärkeää on myös palvelu, jotta asukaskokemus remontin aikana on mahdollisimman hyvä. Lisäksi avoin ja kattava viestintä urakan aikana, hyvät yhteistyökumppanimme ja kestävän kehityksen periaatteisiin sitoutuneet työtavat kuuluvat meillä myös toimintaamme.

Kun etsit luotettavaa kumppania taloyhtiön korjausrakentamisen hankkeeseen, ota meihin yhteyttä!

Tutustu pääkaupunkiseudun YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen tiimiin

 

Juha Boman   Juha Boman, urakkamyynti (juha.boman@yit.fi / 050 3901207)

Olen kiinteistö- ja rakennusalan monitoimija. Olen ollut töissä rakennuksilla, myynyt rakennustarvikkeita ja tehnyt paljon erilaisia asennustöitä. Ennen YIT:tä toimin sukitusalalla erilaisissa tehtävissä mm. myynnin, liiketoiminnan- ja tuotekehittämisen sekä työnjohdon parissa noin yhdeksän vuoden ajan. Taloyhtiöt, erityisesti 60–70-luvun kiinteistöt ovat minulle työhistoriani kautta hyvinkin tuttuja.

Täydellisen asukaskokemuksen tuottaminen palveluita kehittämällä on minulle sydämen asia. Minuun voitkin ottaa yhteyttä, jos haluat lähettää tarjouspyynnön YIT Taloyhtiöiden korjausrakentamisen palveluihin liittyen.

 Jani Dementjeff, tuotanto (jani.dementjeff@yit.fi / 040 5122948)Minulla on 16 vuoden työkokemus rakennusalalta. Suurimman osan ajasta, kokonaiset 13 vuotta, olen viettänyt YIT:llä. Saman työnantajan palveluksessa ei käy aika pitkäksi, sillä olen kiinnostunut oppimaan ja omaksumaan uutta – joka päivä voi oppia jotain uutta!

 

Joonas Hämäläinen   Joonas Hämäläinen, työnjohto (joonas.hamalainen@yit.fi / 050 5394876)

Olen kone- ja tuotantotekniikan insinööri, jolla on kahdeksan vuoden kokemus rakennusalalta. Intohimoni on asiakaslähtöisyyden kehittäminen taloyhtiöiden korjausrakentamisessa. Asiakas on minulle aina ykkönen.

 

Tommi    Tommi Vienonen, liiketoiminnan kehittäminen (tommi.vienonen@yit.fi / 040 5577178)

Minulla on pitkä tausta taloyhtiömaailmasta ja erittäin vahva kokemus yhteistyöstä taloyhtiöiden korjausrakentamisen eri sidosryhmien kanssa. Tavoitteeni on luoda yhteistyössä kaikkien taloyhtiön hankkeeseen liittyvien osapuolien kanssa laadukas, toimiva ja turvallinen YIT-työmaa – ja näin parantaa korjausrakentamisen arvostusta ja toimintatapoja.

Sulje
Lähetetään...