Paikalliset sivut:
YIT Group

Parhaan saa kun itse tekee

Toimisto kuntoon!

YIT:n pääkonttori Helsingin Oulunkylässä, Käpylän juna-aseman kupeessa, on remontissa: päivitämme sen vastaamaan tämän päivän toimistotyön vaatimuksia.

Vuonna 1992 valmistuneen kiinteistön toimitilat koppikonttoreineen vaihtuvat muunneltavaksi monitoimitilaksi, jossa on huomioitu muun muassa tiimityön, hiljaisen työn ja etätyön tarpeet.  Modernin talotekniikan avulla kiinteistön ominaisuuksien – kuten lämmitys, ilmastointi ja valaistus - ohjailtavuus helpottuu. Sekä käyttäjien viihtyvyys että energiatehokkuus paranevat.

Viihtyvyyteen panostetaan muutenkin, ja käyttäjät ovat itse mukana tilojen suunnittelussa. Myös toimistotöiden välillä on erilaisia tarpeita. Osa viettää suuren osan työajasta toimistolla, osa tarvitsee lähinnä vain palaveritilaa. Sitä rakennetaan moneen tarpeeseen, yksittäisistä puhelu- ja työpisteistä alkaen erikokoisiin kokoontumistiloihin.

Panuntien 11 kiinteistössä työskentelee noin 700 YIT:läistä. Remontti alkoi maaliskuussa entisten sisätilojen purkamisella. Uusitut työtilat ovat käytössä vuoden 2018 loppuun mennessä.

Miten etenee korjausrakentamishanke, jonka rakentamisen ammattilainen tekee itselleen? Seuraa etenemistä näiltä sivuilta! Keräämme tietoa pitkin matkaa hankkeen vaiheista, haasteista ja ratkaisuistamme.

Liikennejärjestelyt

Niin työmaaväen kuin alueella liikkujien turvallisuus on meille tärkeää. Jalankulku Käpylän juna-asemalta on ohjattu kiinteistön kohdalta Panuntien länsipuolelle. Se tarkoittaa kadunylitystä työmaa-alueen kohdalla, koska itäpuolen kevyen liikenteen väylä on työmaan ja sen tarvitseman kuljetus- ja työkonekaluston käytössä.

Työmaa-alue on rajattu ja kevyen liikenteen kulkureitti ohjattu aidoin ja opastein. Sekä jalankulku- että pyöräliikenne ohjataan ylittämään katu turvallisesti suojateiden kohdalta.

Ajorataliikenteeseen tai kulkuun kiinteistössä toimiviin kauppoihin (K-Market Mustapekka, Alko) työmaa ei aiheuta muutoksia.

Lisätietoja antavat:
Juho Repo, työnjohtaja, YIT Rakennus Oy, puh. 050 5388 755, juho.repo@yit.fi
Sakari Aro, projektikoordinaattori, YIT Rakennus Oy, puh. 040 5098 221, sakari.aro@yit.fi

palaute panuntie 11

Anna palautetta työmaasta tai kysy askarruttavia asioita: annamme mielellämme lisätietoa hankkeesta tai modernista korjausrakentamisesta. Kiitos!

Sulje
Lähetetään...