Paikalliset sivut:
YIT Group

Korjausrakentamisurakat

Kokemuksella laatua luotettavasti ja kustannustehokkaasti

Koulu vuonna 1920: Oppilaat saapuvat kouluun lippalakit päässä ja essut tiukasti sidottuna. He nousevat seisomaan, kun vastaavat opettajalle, kirjoittavat rihvelitaululle kertolaskuja ja raapustivat musteella kalliille paperille kaunokirjoitusta. Kaikki oppiminen tapahtuu tiukasti oman luokkahuoneen sisällä, osana suurta luokkaa.

Koulu vuonna 2020: Uudenlainen oppimisympäristö, jossa  oppilaat tekevät töitä tableteilla. Yhtä omaa luokkahuonetta ei enää ole, vaan oppiminen tapahtuu vaihtelevissa ympäristöissä, ja pienryhmissä. Oppilaita kannustetaan luovuuteen ja koulujen tilasuunnittelu on myös sen mukaista.  Kirjoja ei ole, oppilaat etsivät omatoimisesti tietoja verkosta.  Osa kokeilee pelien avulla millaista on matkustaa avaruudessa.

Korjausrakentamisessa, jos missä, YIT:n sadan vuoden kokemus on tarpeen.  Kun vanhaa korjataan, yllätykset ovat tyypillisiä. Kokemus tuo meille reagointi-, kompromissi- ja yhteistyökykyä. Ammattitaitomme myötä tiedämme, miten toimia yllättävissä tilanteissa.  Toimimme laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Kokeneena rakentajana osaamme kaikki korjausrakentamisen urakkamuodot. Olipa korjausrakentamisen urakkasi minkä muotoinen hyvänsä, meihin kannattaa ottaa yhteyttä.

Vuosaaren ala-aste, Päivänkehrän koulu, Stadin ammattioppilaitos, Kaisaniemen ala-aste + monta, monta muuta. Meillä on vankka kokemus koulujen korjaamisesta. Koulujen ja toimitilojen korjaamisella pidämme huolta sekä lasten että aikuisten työympäristöistä. Korjausrakentaminen takaa, että vietämme päivämme terveellisessä ympäristössä ja teemme töitä modernissa työ- tai oppimisympäristössä.  

Me YIT:llä ymmärrämme, että kiinteistöt korjataan käyttäjiä varten. Tämän vuoksi käyttäjälähtöinen suunnittelu ja sen lopputuloksena tilat, joita on ilo käyttää, ovat meille sydämen asia.  

Lue tästä uusin juttumme Espoon koulujen korjausrakentamisesta ja elinkaarimallista.

ota yhteyttä

Tero Aaltonen
Yksikön johtaja
Tiina Kallio

Tarjouspyynnöt / korjausrakentaminen pk-seutu

Sulje
Lähetetään...