Korjausrakentamisurakat

Kokemuksella laatua luotettavasti ja kustannustehokkaasti

Koulu vuonna 1920: Oppilaat saapuvat kouluun lippalakit päässä ja essut tiukasti sidottuna. He nousevat seisomaan, kun vastaavat opettajalle, kirjoittavat rihvelitaululle kertolaskuja ja raapustivat musteella kalliille paperille kaunokirjoitusta. Kaikki oppiminen tapahtuu tiukasti oman luokkahuoneen sisällä, osana suurta luokkaa.

Koulu vuonna 2020: Uudenlainen oppimisympäristö, jossa  oppilaat tekevät töitä tableteilla. Yhtä omaa luokkahuonetta ei enää ole, vaan oppiminen tapahtuu vaihtelevissa ympäristöissä, ja pienryhmissä. Oppilaita kannustetaan luovuuteen ja koulujen tilasuunnittelu on myös sen mukaista.  Kirjoja ei ole, oppilaat etsivät omatoimisesti tietoja verkosta.  Osa kokeilee pelien avulla millaista on matkustaa avaruudessa.

Korjausrakentamisessa, jos missä, YIT:n sadan vuoden kokemus on tarpeen.  Kun vanhaa korjataan, yllätykset ovat tyypillisiä. Kokemus tuo meille reagointi-, kompromissi- ja yhteistyökykyä. Ammattitaitomme myötä tiedämme, miten toimia yllättävissä tilanteissa.  Toimimme laadukkaasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Kokeneena rakentajana osaamme kaikki korjausrakentamisen urakkamuodot. Olipa korjausrakentamisen urakkasi minkä muotoinen hyvänsä, meihin kannattaa ottaa yhteyttä.

Tarjoamme korjausrakentamisen palveluita yrityksille, julkisyhteisöille sekä asuntoyhtiöille – niin pieniin kuin suuriinkin hankkeisiin.

Korjausrakentamisella varmistat kiinteistösi arvon säilymisen ja pidennät sen elinkaarta. Toteutamme korjausrakentamista pienistä pintaremonteista aina koko kiinteistön peruskorjauksiin. Päivitämme tilasi energiatehokkaiksi, nykyaikaisiksi ja viihtyisiksi.

Vahvaa projektinjohdon osaamistamme tarvitaan korjausrakentamisen projekteissa, joissa usein kiinteistöt ovat ainakin osittain käytössä koko hankkeen ajan. Rakentaminen ja työnteko on suunniteltava huolellisesti, jotta korjaustyöt aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä.

Vuosaaren ala-aste, Päivänkehrän koulu, Stadin ammattioppilaitos, Kaisaniemen ala-aste + monta, monta muuta. Meillä on vankka kokemus koulujen korjaamisesta. Koulujen ja toimitilojen korjaamisella pidämme huolta sekä lasten että aikuisten työympäristöistä. Korjausrakentaminen takaa, että vietämme päivämme terveellisessä ympäristössä ja teemme töitä modernissa työ- tai oppimisympäristössä.  

Arvokiinteistöjen korjaukset


Olemme erikoistuneet peruskorjaamaan historiallisia arvorakennuksia, jotka sijaitsevat usein kaupunkien keskustoissa. Töiden tekeminen vilkkaassa ydinkeskustassa keskellä rakennettua ympäristöä siten, ettei lähiympäristön arki häiriinny, on keskeistä osaamistamme. Tällaisissa kohteissa on tärkeä tehdä korjaussuunnitelmat siten, että rakennuksen alkuperäinen tyyli ja henki säilyvät uusitussa kokonaisuudessa.

Yhtenä Suomen suurimmista korjausrakentajista toimimme laajasti talonrakentamisen ja infrarakentamisen alalla. Yhdistämme luontevasti toimialakohtaisen erikoisosaamisemme ja tarjoamme räätälöityjä korjausrakentamisen kokonaispalveluja korjauskohteiden tai asiakkaidemme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Toimitilojen korjaukset ja tilamuutokset Korjausrakentamisen kysyntä kasvaa, kun nykyistä rakennuskantaa halutaan kehittää vastaamaan paremmin nykyajan työelämän tarpeisiin, kun esimerkiksi etätyönteko lisääntyy ja tilatehokkuuden vaatimukset kasvavat. Vanhoja koppimaisia työtiloja avarretaan ja päivitetään avokonttoriratkaisuiksi.

Olemme kokeneita toimitilamuutosten toteuttajia ja autamme mielellämme muuttamaan nykyiset tilasi tulevaisuuden työtapoihin ja -tarpeisiin sopiviksi. Ota yhteyttä niin toteutetaan tarpeidesi mukainen muutos yhdessä.

Me YIT:llä ymmärrämme, että kiinteistöt korjataan käyttäjiä varten. Tämän vuoksi käyttäjälähtöinen suunnittelu ja sen lopputuloksena tilat, joita on ilo käyttää, ovat meille sydämen asia.  

Lue lisää Espoon koulujen korjausrakentamisesta ja elinkaarimallista.

Lue tästä elinkaarimallin sopivuudesta koulujen korjausrakentamiseen.

Ota yhteyttä

Tero Aaltonen
Korjausrakentamishankkeet, Koulut ja asunnot
Tiina Kallio
Tarjouspyynnöt / Korjausrakentaminen
Kalevi Stenman
Korjausrakentamishankkeet, Toimistot ja liiketilat
Kari Löytynoja
Talonrakentaminen, Häme ja Kaakkois-Suomi
Jukka Lämsä
Talonrakentaminen, Lounais-Suomi
Mikko Räty
Jyväskylä ja Mikkeli
Mikael Snellman
Aluejohtaja, Pohjanmaa
Janne Korja
Talonrakentaminen, Tampere
Marko Palonen
Oulu ja Lappi
Jani Knuuttila
Savo-Karjala
Sulje
Sulje
Lähetetään...