Vesirakentaminen ja rantarakentaminen

Vesirakentaminen ja rantarakentaminen

Olemme olleet kehittämässä niin kansainvälisiä kuin suomalaisia satamia. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme sujuvat niin liukuvalutekniikalla valettavat tukimuurielementit siinä kuin paalutettavat laiturirakenteet.

Omalla vesirakennuskalustollamme voimme toteuttaa satama-altaiden louhinnat ja ruoppaukset. Pystymme toteuttamaan omalla kalustolla ruopattujen sedimenttimassojen stabiloinnin ja suunnittelemaan toteutuksen kustannustehokkaasti. Kehitämme jatkuvasti olemassa olevaa vesirakennuskalustoamme. 

Rantojen käytettävyyden ja alueiden arvon lisäämiseksi olemme olleet rakentamassa uusia ja kunnostanut vanhoja rantarakenteita. Olemme toteuttaneet projekteja myös museoviranomaisten toiveiden mukaisesti vanhaa kunnioittaen. Pystymme toteuttamaan rantarakentamisen vaatimat ruoppaukset, elementit, kivityöt ja kaikki veden pinnan ala- ja yläpuoliset työt laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 

Omalla vesirakennuskalustolla toteutamme vesiliikenneväylien ruoppaukset ja louhinnat. Tarvittaessa pystymme stabiloimaan omalla kalustolla ruopatut sedimenttimassat ja suunnittelemaan toteutuksen kustannustehokkaasti. Pilaantuneiden maiden ruoppauksessa käytämme ympäristökauhaamme. Lue lisää pilaantuneen maan käsittelystä.

Vesirakennuskalustomme ja ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsevat monia vaikeita töitä vaativissa olosuhteissa. Olemme korjanneet majakoita, pystyttänyt uusia merimerkkejä, tehnyt siltoihin vedenalaisia perustuksia ja kehittäneet tuulivoimaloiden perustuksia.

Sörnäistenniemen urakassa, Helsingin Kalasatamassa teimme laiturin rakentamisen lisäksi myös muun muassa pilaantuneen maan käsittelyä, rakensimme valaistuksen ja toteutimme alueen vihertyöt.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...