Vesi- ja rantarakentaminen

Vesi- ja rantarakentaminen

Toteutamme kaiken ranta- ja vesirakentamisen

Olemme olleet kehittämässä niin kansainvälisiä kuin suomalaisia satamia. Ammattitaitoiselta henkilöstöltämme sujuu kaikki rantarakentaminen: niin liukuvalutekniikalla valettavat tukimuurielementit, paalutettavat laiturirakenteetkin kuin vedenalainen louhinta.

Omalla vesirakennuskalustollamme voimme toteuttaa satama-altaiden louhinnat ja ruoppaukset. Pystymme toteuttamaan omalla kalustolla ruopattujen sedimenttimassojen stabiloinnin ja suunnittelemaan toteutuksen kustannustehokkaasti. Kehitämme jatkuvasti olemassa olevaa vesirakennuskalustoamme. 

Rantojen käytettävyyden ja alueiden arvon lisäämiseksi olemme olleet rakentamassa uusia ja kunnostanut vanhoja rantarakenteita. Olemme toteuttaneet projekteja myös museoviranomaisten toiveiden mukaisesti vanhaa kunnioittaen. Pystymme toteuttamaan rantarakentamisen vaatimat ruoppaukset, elementit, kivityöt ja kaikki veden pinnan ala- ja yläpuoliset työt laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. 

Omalla vesirakennuskalustolla toteutamme vesiliikenneväylien ruoppaukset ja vedenalaiset louhinnat. Tarvittaessa pystymme stabiloimaan omalla kalustolla ruopatut sedimenttimassat ja suunnittelemaan toteutuksen kustannustehokkaasti. Pilaantuneiden maiden ruoppauksessa käytämme ympäristökauhaamme. Lue lisää pilaantuneen maan käsittelystä.

Vesirakennuskalustomme ja ammattitaitoinen henkilöstömme hallitsevat monia vaikeita töitä vaativissa olosuhteissa. Olemme korjanneet majakoita, pystyttänyt uusia merimerkkejä, tehnyt siltoihin vedenalaisia perustuksia ja kehittäneet tuulivoimaloiden perustuksia.

Sörnäistenniemen urakassa, Helsingin Kalasatamassa teimme laiturin rakentamisen lisäksi myös muun muassa pilaantuneen maan käsittelyä, rakensimme valaistuksen ja toteutimme alueen vihertyöt.

Lue lisää vesi- ja rantarakentamisen hankkeistamme

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...