Paikalliset sivut:
YIT Group

Tuulivoima

Tuulivoimaratkaisut hankekehitysvaiheesta tuotantoon

Energiatarve on voimakkaasti lisääntymässä. Tuulivoima on ollut nopeimmin kasvava sähköntuotantomuoto maailmassa jo muutaman vuosikymmenen ja kasvun odotetaan jatkuvan lähivuosina. Olemme mukana uusiutuvien energiamuotojen kehittämisessä omilla tuulivoimahankkeilla, innovatiivisilla tuulivoimaloiden perustusratkaisuilla sekä tuulivoimaloiden elinkaarenmittaisella palvelukonseptilla.

Laaja palvelukonseptimme tukee asiakasta hankekehitysvaiheesta tuotantoon. Olemme auttamassa oikeiden ratkaisujen löytymisessä tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta alkaen. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen.

Suomessa on toteutettu pääosin maatuulivoimaloita, mutta tulevaisuudessa myös merituulivoimalat ovat yleistymässä. Kun merialueita valjastetaan tuulivoimaan, YIT:ltä löytyy merituulivoimaloiden rakentamiseen tarvittavaa osaamista.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...