Kauppapaikkojen pysäköinti

Kauppapaikkojen pysäköintiratkaisut

Meneekö asiakkaillasi liikaa aikaa autopaikan etsimiseen? Onko halli ruuhkainen, vaikka tyhjää pysäköintitilaa löytyisi?

Sujuva asiakasliikenne ja toimiva logistiikka ovat kaupan tärkeimpiä menestystekijöitä. Kun pysäköintitilat ovat avaria ja selkeitä, oikein mitoitettuja ja sijoitettuja, asiakkaan ostokokemus saa positiivisen alun jo heti pysäköinnistä alkaen.

Olemme toteuttaneet useita erilaisia ratkaisuja kaupan vaativiin tarpeisiin uusien pysäköintilaitosten rakentamisesta vanhojen uudistamiseen.

Jälkijännitetyt paikallavalurakenteet

Jälkijännitetyillä paikallaan valetuilla betonirakenteilla saavutamme avarat ja väljät pysäköintitilat, joissa pilariväliä voidaan pidentää jopa 17 metriin. Paikallaan valetut rakenteet ovat halkeamattomia, vesitiiviitä ja pitkäikäisiä. Samalla rakenteista saadaan hoikempia ja materiaalimäärien pienentyessä saadaan aikaan myös kustannussäästöjä.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...