Paikalliset sivut:
YIT Group

Asumisen pysäköintiratkaisut

Onko taloyhtiösi pysäköintipaikoille useamman vuoden jono? Kaivatko autosi kadunvarrelta lumihangesta talvisin?

Asukaspysäköinnin suunnittelussa lähtökohtanamme on luotettavan, turvallisen ja käyttökokemukseltaan miellyttävän ratkaisun löytäminen. Esimerkiksi korttelipysäköintiratkaisussa autopaikat sijoitetaan kiinteistön sisäpihakannen alle. Tilankäytön tehokkuutta ja pysäköinnin vaivattomuutta voidaan lisätä automaattisen pysäköintilaitoksen avulla. Voimme tarvittaessa etsiä myös erilaisia toteutus- ja rahoitusvaihtoehtoja esimerkiksi yhdistämällä naapuriyhtiöiden ja lähialueiden yritysten pysäköintitarpeet.

 

Jälkijännitetyt paikallavalurakenteet

Jälkijännitetyillä paikallaan valetuilla betonirakenteilla saavutamme avarat ja väljät pysäköintitilat, joissa pilariväliä voidaan pidentää jopa 17 metriin. Paikallaan valetut rakenteet ovat halkeamattomia, vesitiiviitä ja pitkäikäisiä. Samalla rakenteista saadaan hoikempia ja materiaalimäärien pienentyessä saadaan aikaan myös kustannussäästöjä.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...