Paikalliset sivut:
YIT Group

Nummen palvelukeskus

Tervetuloa Nummen palvelukeskuksen rakentamisen aikaiselle sivustolle. Palvelukeskuksen rakentaminen on käynnistynyt keväällä 2016 maanrakennustöillä ja hankkeen on määrä valmistua siten, että oppilaat pääsevät aloittamaan lukuvuotensa syksyllä 2018.

Rakentaminen aiheuttaa aina jonkin verran ääntä ja muutoksia lähialueella liikkumiseen. Tämän sivuston tarkoitus on toimia informaatiokanavana rakentamisen ajalle. 

Hanke pähkinänkuoressa

Rakennamme aivan uudenlaista palvelukeskusta Hämeenlinnan Nummeen, jossa tilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota innovatiivisiin tilaratkaisuihin, jotka mahdollistavat monipuolisen työskentelyn sekä monimuotoisen oppimisen. 

Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, jossa YIT vastaa palvelukeskuksen rakentamisesta ja Caverion hankkeen palvelujaksosta. Nummen palvelukeskus käsittää yhtenäiskoulun, kirjaston, monipuoliset liikuntatilat, sosiaali- ja terveyspalvelujen tiloja sekä kulttuuripalveluita.

Lue lisää Hämeenlinnan kaupungin sivuilta: Nummen palvelukeskus

Ajankohtaista
21.9.2016 Elinkaarimallilla toteutettavan Nummen palvelukeskuksen peruskivi muurattiin
Hämeenlinnan Nummen palvelukeskuksen rakentaminen on edennyt peruskiven muuraukseen. Lue lisää.
Palaute

Voit lähettää meille palautetta tai kysymyksiä sähköpostilla tyomaa.nummi@yit.fi koskien Nummen palvelukeskuksen rakennustöitä. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman nopeasti.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...