Louhinta

Toteutamme erilaisten vaativien kalliotilojen louhinta- ja lujitustyöt. Teemme myös vedenalaista louhintaa, avolouhintaa, sekä city- ja erikoislouhintaa.

Louhimalla saadaan kalliota pois rakennusten perustusten tai väylien tieltä. Kiveä voidaan louhia myös kiviainesten raaka-aineeksi tai tunnelin ja maanalaisen tilan rakentamiseksi tai laajentamiseksi. Teemme myös erikoisporauksia tarvittaessa: Modifioimme oman kalustomme kuhunkin kohteeseen sopivaksi. Erikoisporauksia ovat muun muassa yhteysreiät maanalaisiin tiloihin, energiareiät, vaakaporaukset sekä ankkuroinnit. Tutustu myös jännitysyksikkömme palveluihin.

Erikois- ja citylouhinta

City-louhinta on erikoisosaamista vaativaa louhintaa kaupunkien keskustoissa, rakennettaessa olemassa olevien rakennusten viereen tai niiden alle. Kaupunkiolosuhteissa on otettava ympäristö erityisen tarkasti huomioon esimerkiksi tärinän takia. Olemme toteuttaneet mittavia rakennushankkeita moniin yhteiskunnallisesti tärkeisiin kohteisiin. Hallitsemme suuret projektit ja haastavat kaupunkiolosuhteet. City-louhinta on usein osa maanalaisen rakentamisen kokonaisuutta esimerkiksi pysäköintihalleissa ja liikennetunneleissa,kuten Rantatunneli ja Länsimetro.

Murskaus ja avolouhinta

Olemme maan johtavia jalostettujen kiviainesten valmistajia. Myymme, murskaamme ja seulomme kiviaineksia kaikkialla Suomessa. Meillä on vahva louhinnan erikoisosaaminen ja kalustomme on huipputekniikkaa. Meillä on lukuisia murskauslaitoksia ja kiviainesten myyntipisteitä ympäri Suomea. Näin pystymme toteuttamaan työn kustannustehokkaasti kohteen koosta ja sijainnista riippumatta. Louhimme kiviaineksia ammattitaidolla, huomioimme aina myös ympäristön. Kaikki poravaunumme on varustettu tehokkailla pölynpoistolaitteilla ja kalustoomme kuuluu myös meluvaimennettuja poravaunuja.

Tyypillisiä kohteitamme ovat teollisuus- ja liiketilojen esirakentaminen, kaivoslouhinnat, tuotantolouhinta murskaamoille sekä erilaiset avo- ja tarkkuuslouhinnat.

 

Rakentamiamme louhintahankkeita

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...