Excavation

Louhinta

Toteutamme erilaisten vaativien kalliotilojen louhinta- ja lujitustyöt. Teemme myös vedenalaista louhintaa sekä city- ja erikoislouhintaa.

Louhimalla saadaan kalliota pois rakennusten perustusten tai väylien tieltä. Kiveä voidaan louhia myös tunnelin ja maanalaisen tilan rakentamiseksi tai laajentamiseksi. Teemme myös erikoisporauksia tarvittaessa: Modifioimme oman kalustomme kuhunkin kohteeseen sopivaksi. Erikoisporauksia ovat muun muassa yhteysreiät maanalaisiin tiloihin, energiareiät, vaakaporaukset sekä ankkuroinnit. Tutustu myös jännitysyksikkömme palveluihin.

Erikois- ja citylouhinta

City-louhinta on erikoisosaamista vaativaa louhintaa kaupunkien keskustoissa, rakennettaessa olemassa olevien rakennusten viereen tai niiden alle. Kaupunkiolosuhteissa on otettava ympäristö erityisen tarkasti huomioon esimerkiksi tärinän takia. Olemme toteuttaneet mittavia rakennushankkeita moniin yhteiskunnallisesti tärkeisiin kohteisiin. Hallitsemme suuret projektit ja haastavat kaupunkiolosuhteet. City-louhinta on usein osa maanalaisen rakentamisen kokonaisuutta esimerkiksi pysäköintihalleissa ja liikennetunneleissa,kuten Rantatunneli ja Länsimetro.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Rakentamiamme louhintahankkeita