Siltarakentaminen

Siltarakentamisen ammattilainen

Sillat vuosikymmenten kokemuksella

Vuosikymmenien ajan olemme rakentamalla ja korjaamalla siltoja luoneet kulkuyhteyksiä niin tienkäyttäjille, jalankulkijoille kuin rautatieliikenteellekin. Sillanrakennusyksikkömme ammattitaidolla pystymme toteuttamaan pienet ja suursillat, vesistö- ja rautatiesillat, olipa rakennusmateriaalina puu, betoni tai teräs. Käytämme silta- ja rakenneosaamistamme sekä pitkäaikaista kokemustamme ja näkemystämme hyödyksi siltojen kaikentyyppisissä korjaustöissä.

Pohjoisen haastavissa olosuhteissa Kemissä 322 metriä pitkä rakentamamme teräksinen palkkisilta johtaa tienkäyttäjät Isohaaran uoman yli, kohti Lapin tuntureita. Sillankorjausosaamisemme on taas käytössä esimerkiksi Leppävirralla, jossa uusimme 237-metrisen teräsbetonisen kaari- ja jatkuvan palkkisillan kantavia rakenteita, kannen pintarakenteita, kaiteita ja betonipintoja. Helsinkiin, Pasilan asemalle rakensimme lisäraiteelle neljä rautatiesiltaa Triplan yhteyteen sekä uuden Pasilan betonisen, jännitetyn palkkisillan.

Siltojen rakentamisessa tarjoamme useita vaihtoehtoja kokonaisvastuu-urakoista omiin räätälöityihin toteutusvaihtoehtoihin. Hyödynnämme siltarakentamisessa kehittämiämme ja käyttämiämme menetelmiä myös muussa infrarakentamisessamme, kuten pysäköintilaitoksissa ja muissa vaativissa betonirakenteissa.

Siltahankkeet