Vesihuoltorakentaminen

Teemme laaja-alaisesti vesihuoltorakentamista. Toteutamme vesitorneja sekä vesilaitos- ja jätevedenpuhdistuslaitoshankkeita. Norjassa rakennamme myös vesivoimaa. 

Kaikki tähän mennessä Suomessa kallion sisään rakennetut jätevedenpuhdistuslaitokset ovat YIT:n rakentamia. Espoossa rakenteilla olevan Blominmäen jätevedenpuhdistamon lisäksi YIT on rakentanut maan alle Helsingin Viikinmäen ja Turun Kakolanmäen laitokset sekä toteuttanut käynnissä olevan Mikkelin vedenpuhdistuslaitokset louhintatyöt. Louhintatyöt ovat parhaillaan käynnissä myös Tampereella Sulkavuoren kalliopuhdistamolla ja Tukholmassa Henriksdalin jätevedenpuhdistamon laajennuksella, missä myös rakentamisen urakoita on käynnissä ja käynnistymässä. YIT on aiemmin rakentanut myös esimerkiksi Venäjälle jätevedenpuhdistamoita, kuten Itämeren suojelun kannalta tärkeän Pietarin lounaisen jätevedenpuhdistamon, joka valmistui vuonna 2005.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...