Viheralueiden kunnossapito

Viheralueiden kunnossapito

Viheralueiden kunnossapito ammattitaidolla

Suoritamme viheralueiden ja puistojen talvi- ja kesähoitotöitä sekä puhtaanapitoa tilaajan edellyttämien laatuvaatimusten mukaan.

Töihin kuuluvat mm:
•  Niitot
•  Vihertyöt 
•  Kivetystyöt
•  Puiden hoito
•  Taajamametsien, maisemaniittyjen ja -peltojen hoito

Maanteiden hoidettavat viheralueet ovat pääasiassa nurmi- ja metsäalueita. Hoitotoimet tehdään kullekin tieosuudelle määritellyn viherhoitoluokan mukaisesti.

Koko kesän kestävä niittokausi etenee vaiheissa, joista viimeinen päättyy elokuun puolivälin tienoilla. Kolmeen prioriteettiluokkaan jaetut tiestöt niitetään kaikki kertaalleen, moottoriteiden ja pääteiden pientareet kahdesti tai jopa kolmesti. Kesän alussa alkavat niitot lisäävät tieturvallisuutta kaikille – ja helpottavat myös talvihoitoa. Jos niittoa ei ole tehty, lumi ja jää kiinnittyvät ja kinostuvat teiden varsilla oleviin heinätukkoihin. 

Teemme myös vihertöitä rakentamisen ajalla, kuten esimerkiksi viherkattojen istutuksia. Viherkatoilla paitsi tehdään kaupunkiympäristöstä vehreämpää, niillä saadaan hidastettua sadevesien valumista luonnollisesti ilman erillisiä keruusäiliöitä. 

Lue lisää

Teiden kunnossapidon yhteystiedot

Maanteiden kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä Liikennevirastolle sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Kiireellisistä ja liikennettä selvästi vaarantavista ongelmista voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0200 2100 (24 t/ vrk).

Sopimusasiakkaiden palautteet

YIT:llä hoidossa olevien katujen kunnossapitoa koskevat palautteet etenevät nopeimmin, kun jätät ne PANU-palautepalveluun, jossa päivystämme 24/7.

Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24%)
Sulje
Lähetetään...