Teiden ja katujen kunnossapitoa tehokkaasti ja varmasti

Tarjoamme täyden palvelun ratkaisun tiestölle määritetyn palvelutason ylläpitoon. Olemme olleet yksityinen markkinajohtaja jo vuodesta 1998 alkaen, jolloin alueurakoita ryhdyttiin kilpailuttamaan. Pitkä kokemus alueurakoiden hoitamisesta on vakiinnuttanut toimintamme ympäri Suomen.

Palvelumme tarkoittaa tilaajalle sitä, että tiestön palvelutaso on sopimuksen mukainen urakan ja vuoden jokaisena päivänä. Maan suurimpana rakennusalan palveluyrityksenä tarjoamme laaja-alaisen teknisen osaamisen, kokemuksen myötä hioutuneen alihankintakulttuurin ja pätevät resurssit. Erityisen merkittävä osa luotettavuutta ja kustannustehokkuutta ovat myös valmiit ja kehittyneet toimintajärjestelmät, joilla urakkaa suunnitellaan, toteutetaan, seurataan ja raportoidaan.

Alueurakkaan kuuluvia töitä ovat muun muassa talvihoitotyöt, liikennemerkkityöt, päällysteiden paikkaukset, äkilliset hoitotytöt, vihertyöt, tunneleiden pesut ja tekninen ylläpito, ojitus ja graffitien poistot.

Espoon alueurakka menestyy sujuvalla yhteistyöllä

Yhteiset aloituspalaverit ennen kesä- ja talvikautta kuuluvat Espoon alueurakan hyvään käytäntöön. YIT:n koolle kutsumaan palaveriin osallistuvat asiakkaan lisäksi aliurakoitsijat, joista jokainen vastaa oman erikoisalansa tehtävistä. Kun palaveri on pidetty, jokainen tietää laatuvaatimukset, työturvallisuusasiat, aikataulut ja oman roolinsa urakan menestymisessä. Näin toimii liikennemääriltään yksi Suomen vaativimmista alueurakoista, Tukefin 2 -yhteistyömallin mukaisesti.

Tukefin 2 on Tuottavuuden kehittämisprojekti, jonka oppeja sovelletaan Espoon alueurakassa. Tukefinin myötä suunnittelukäytäntöä on uudistettu keskustelevaan ja neuvottelevaan suuntaan. Yhteistyössä tehtävä aikataulu auttaa aliurakoitsijoita ymmärtämään oman roolinsa urakan onnistumisessa. Aikataulujen suunnittelu myös vähentää odotusaikoja ja sitouttaa jokaisen osapuolen vastuunottoon kokonaislaadusta. Tilaajalle toimintatapa merkitsee selkeää, sujuvaa ja johdonmukaista palvelua sekä reaaliaikaista raportointia urakan etenemisestä.

Teiden kunnossapidon yhteystiedot

Maanteiden kunnossapitoon liittyvät ilmoitukset voi tehdä Liikennevirastolle sähköisesti osoitteessa palautevayla.fi. Kiireellisistä ja liikennettä selvästi vaarantavista ongelmista voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0200 2100 (24 t/ vrk).

Sopimusasiakkaiden palautteet

YIT:llä hoidossa olevien katujen kunnossapitoa koskevat palautteet etenevät nopeimmin, kun jätät ne PANU-palautepalveluun, jossa päivystämme 24/7.

Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24%)
Sulje
Sulje
Lähetetään...