{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Gesterby
  • 30.11.2023

Työmaatiedote 11/2023


Työmaatiedote, marraskuu 2023:

Betonielementit on asennettu A- ja F-lohkoilla, ja tällä hetkellä asennukset ovat käynnissä B-, C- ja E-lohkoilla. Vesikatolla höyrynsulkukermitys on valmis A- ja F-lohkoilla. Lisäksi vesikaton puutyöt ovat alkaneet – ulkoseinäelementtien asennus on käynnissä, ja seuraavaksi asennetaan kattoelementtejä.

LVI-työt alapohjassa etenevät aikataulun mukaisesti A-, B- ja F-lohkoilla. Marraskuun lopulla aloitetaan myös sähkötyöt alapohjassa. Maanrakennustöissä piha-alueen viemärityöt ovat jatkuneet, samoin kuin täytöt.

Julkisivulla villoitus- ja muuraustyöt ovat käynnissä A-lohkolla. Telineasennus ja telineiden huputus jatkuu A-lohkon julkisivulla. Ensimmäiset ikkunat asennetaan paikoilleen marraskuun lopulla.

Työmaa-aikainen lämmitys on päällä A- ja F-lohkoilla. Rakennuksen sisällä on tehty väliseinämuurauksia A-lohkon toisessa kerroksessa, ja työt siirtyvät pian ensimmäiseen kerrokseen. Uusia alkavia työvaiheita ovat etuputsityöt ja pölynsidontamaalaukset marraskuun lopulla sekä pintabetonilattiat loppuvuodesta.


Byggarbetsplatsmeddelande, november 2023:

Elementinstallationen är klar på block A och F, och monteringen fortsätter på block B, C och E. Övre bjälklagets ångspärr är klar på block A och F. På taket monteras takstolar samt takelement.

VVS-arbetet i krypgrunden framskrider enligt tidtabellen på block A, B och F. Elinstallationerna i krypgrunden påbörjas under november. I markarbeten har avloppsinstallationerna och fyllningarna fortsatt.

Isoleringen, murningen och monteringen av ställningar på fasaden pågår på block A. De första fönstren kommer att installeras på dessa block under november.

Insidan av block A och F uppvärms. Mellanväggsmurningsarbetet är klart i andra våningen på block A och fortsätter i första våningen. Nya arbetsskeden är målningsarbetet samt golvgjutningsarbetet.