Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tikkurilan Valon korttelissa

Loistelias maamerkki – tyylikäs asuinpaikka

Tikkurilan uudistuminen jatkuu! YIT rakentaa keskeiselle paikalle, ”Anttilan talon” tilalle kokonaisen korttelin verran uusia, hyvän elämän kerrostalokoteja. Tikkurilan Valon korttelissa valaistus viimeistelee tyylillä suunnitellut rakennukset, pihat ja katualueet. Valon kortteli koostuu neljästä asuintalosta. Korkeimmasta eli 16-kerroksisesta modernista tornitalosta tulee uudistuneen Tikkurilan valovoimainen maamerkki. Tornitalo sijaitsee keskeisellä paikalla alueen sisääntuloväylän vieressä. Edustavalla arkkitehtuurillaan se toivottaa tulijat tervetulleeksi uuden vuosituhannen Tikkurilaan.

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Nauti kodistasi ja huikeista maisemista

  Valon kortteli koostuu neljästä modernista asuintalosta: 16-kerroksisesta tornitalosta ja kolmesta 7-kerroksisesta kerrostalosta. Tyylikkäällä arkkitehtuurillaan kortteli toivottaa tulijat tervetulleeksi uuden vuosituhannen Tikkurilaan. Kodeissa on toimivat pohjaratkaisut ja useissa kodeissa, myös yksiöissä, on tilava parveke. 

  Valon korttelin uusien YIT Kotien valikoimassa on runsaasti erilaisia kokovaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Ylimpien kerrosten kodeissa bonuksena ovat hienot maisemat – tornitalossa ne ovat suorastaan huikeat.

 • Valoisalla oleskelupihalla viihdytään

  Viihtyisän Valon korttelin korkeimmasta talosta eli Vantaan Sarastuksesta tulee Tikkurilan uusi valovoimainen maamerkki. Edustava tornitalo sijaitsee keskeisellä paikalla alueen sisääntuloväylän vieressä. Sarastuksen julkisivu elää vuodenajan ja vuorokauden ajan mukaan: Ilta-aikaan valaistu julkisivu on näyttävä valoteos ja aamulla se kerää päivän ensimmäiset auringonsäteet.

  Visuaalisesti monimuotoinen Valon kortteli on viihtyisä asuinalue. Talojen, pihan ja katualueiden valaistus vuorottelee kauniisti luonnonvalon kanssa. Korttelin suojaisa sisäpiha suunnitellaan asukkaiden viihtyisäksi oleskelutilaksi. Vehreälle ja valoisalle pihalle tulee muun muassa oleskeluryhmiä ja tekemistä eri-ikäisille. 

 • Sijainti on Vantaan parhaita

  Valon kortteli on keskellä Tikkurilan monipuolisia palveluita. Lähellä oleva uusi asemakeskus ja sitä ympäröivä alue sisältävät kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Uusi toimisto- ja liikekeskus Dixi on asemakeskuksen yhteydessä ja koulut, Laurean ammattikorkeakoulu, terveyspalvelut, kirjasto, harrastus- ja ulkoilupaikat ovat kaikki lyhyen matkan päässä.

  Tikkurilassa et välttämättä tarvitse omaa autoa lainkaan sillä rautatieasema ja bussiterminaali ovat naapurissa. Juna-asemalta pääset Helsingin keskustaan ja lentokentälle alle vartissa. Matka taittuu sujuvasti myös muualle Suomeen.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Valon kortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Valon kortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...