Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Viertolan Perhosniityssä

Paljon palveluita kävelyetäisyydellä

Viertola sijaitsee Vantaalla, Tikkurilan kyljessä. Viertolan Perhosniittyyn on rakentunut kerros- ja rivitaloja. Alue on nyt valmis, sillä viimeiset yhtiöt Suviranta sekä Hopeatäplä saivat uudet asukkaat 31.8.2017. Aivan Perhosniityn tuntumassa virtaa Keravanjoki, jonka varrella on luonnonkauniita virkistysalueita ja ulkoilumaastoja.

Viihtyisä Viertolan asuinalue on kasvanut yhteen Tikkurilan keskustan kanssa. Etelässä alue rajautuu Keravanjokeen, lännessä Kylmäojaan ja pohjoisessa Simonkylän kaupunginosaan.

Lue lisää

Lisätietoja alueesta

Viertolassa luonto on lähellä

Viertolan viheralueet sijaitsevat Keravanjoen varrella sekä pohjoisessa, Tikkurilan urheilupuiston ja Kylmäojan tuntumassa. Arvokkaisiin luontokohteisiin kuuluu Keravanjoen varressa kasvava heinäkaura, joka on vantaalaisittain harvinainen. Alueen vieressä on myös varsin runsaslajinen kuiva keto, Viertolan niitty, joka on paikallisesti merkittävä, sillä sieltä on löydetty useita niittyjen ja peltojen putkilokasvilajeja. Pohjoisen luontoarvoja edustaa Simonlaakson puronvarsi. Se ulottuu Viertolan lisäksi Ruskeasannan ja Simonkylän alueelle. Puronvarressa viihtyvät kotkansiipi, lehtokorte ja korpi-imarre. Tikkurilan alueen puronvarsilla on usein lahopuuta, jolla elää harvinaisia, jopa uhanalaisia kääpälajeja. Myös pikkutikka viihtyy puronvarsilla.

Kartta ja palvelut

Asunnot Perhosniitty

Valitsemillasi hakuehdoilla ei valitettavasti tällä hetkellä löytynyt uusia asuntoja. 
Koita muita hakuehtoja ja löydä uusi koti!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa asunnon ostamisessa?

Lähetä meille yhteystietosi ja viestisi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Esittelyssä pian

Sulje
Lähetetään...