Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaan Aviapoliksessa

Aviapoliksen Lentäjänpiha, koko maailma lähellä!

Vantaan Aviapolikseen on syntymässä viihtyisä ja ekologisesti kestävä uuden ajan kaupunginosa. Lentokentän tuntumassa ja kehäradan varrella sijaitsevasta alueesta tulee käveltävän kokoinen työpaikkojen, asumisen ja palvelujen keskittymä tuhansille vantaalaisille.

YIT:n uusi asuinkortteli, Lentäjänpiha, rakennetaan keskeiselle paikalle. Aivan Lentäjänpihan lähellä on huikea kaupan ja palveluiden keskittymä: Vain muutama sata metriä Kehä III:n alikulkua pitkin ja olet Jumbon kauppakeskuksessa ja Flamingon viihdekeskuksessa.

Lue lisää

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Liikenneyhteydet tuovat kaiken lähelle

  Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua liikutpa omalla autolla, junalla tai bussilla. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa.  Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi. 

   

 • Asukkaiden yhteinen piha ja korttelitalo

  Lentäjänpihan avara piha-alue rakennetaan rentoon yhdessäoloon ja kivaan tekemiseen. Pihalle tulee oleskelualueita ja tekemistä eri-ikäisille. Asukkaiden yhteiseen korttelitaloon on suunnitteilla mm. viihtyisä saunaosasto ja vuokrattava vierashuone.

 • Viihde- ja kauppakeskus kävelyetäisyydellä

  Aviapoliksen Lentäjänpihan läheisyydessä on ainutlaatuinen kaupan ja viihteen keskus, jossa ei aika tule pitkäksi. Jumbossa on valtava valikoima kauppoja ja lisää mm. sisustukseen ja urheiluvarusteisiin keskittyviä liikkeitä löytyy Tammiston alueelta. Flamingon viihdekeskuksessa  on mm. kylpylä, elokuvateatterit, keilahallit ja ravintoloita. Kaikki tämä kävelymatkan päässä.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Aviapoliksen Lentäjänpiha
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

yIT asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Aviapoliksen Lentäjänpiha
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...