• Kaupungilla

Vaasan Romeo

Ennakkomarkkinoinnissa
Vapaat asunnot:

77/77

Asuntokoot:

25 - 105

Talotyyppi:

Autopaikka, Kerrostalo, Varasto, Liiketila

Huoneiden lukumäärä:

1 - 4

Lisätiedot

Uusia citykoteja Vaasan ydinkeskustaan

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Asuntoja yhteensä
77 i
Myytävät asunnot
77
Asuntokoot
25 - 105 m²
Huoneiden lukumäärä:
1 - 4
Talotyyppi
Autopaikka, Kerrostalo, Varasto, Liiketila
Myytäviä autopaikkoja
71
Energialuokka
C2013
Tontti
Vuokrattu
Yhteiset tilat
Yhtiöön kuuluu yksi 7. kerroksinen talo (porrashuoneet E- ja F) sekä kaksi 4 kerroksista taloa (C- ja D-talot), joissa on yhteensä 77 asuntoa ja lisäksi E-rapun ensimmäisessä kerroksessa on 2 liikehuoneistoa. Autopaikoitusta varten on kolmen yhtiön yhteinen maanalainen autohalli, jonka ajoramppi sijaitsee naapuriyhtiön Julian puolella (ajo Pitkäkadun puolelta). Autohallista on kulku Romeon D-, E- ja F-porrashuoneisiin ja hisseille. _____________ Bostadsbolaget består av ett hus i sju våningar (trapphusen E och F) samt två hus i fyra våningar, totalt 77 bostäder samt 2 affärsutrymmen i trapphus E. För bilparkeringen byggs en underjordisk bilhall, vars inkörningsramp är belägen i grannbolaget Julias hus (inkörning från Storalånggatan). Från bilhallen finns trapphus och hissförbindelser till trapphusen D, E och F. , Kellarikerroksessa sijaitsee taloyhtiön tekniset tilat, kuivaushuone, väestönsuoja ja irtaimistovarastot. F-portaan 1.kerroksessa sijaitsee saunaosasto, kerhohuone ja Postin pakettiautomaattihuone. C- ja D-talon kyljessä ihan palokujan vieressä sijaitsee taloyhtiön jätetila sekä pyörä-/ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi F-porrashuoneen 1. kerroksessa sijaitsee pyörä- ja ulkoiluvälinevarasto. E- ja F-porrashuoneiden pääsisäänkäyntien yhteydessä sijaitsee ulkoilu-/lastenvaunuvarastot. ______________ På källarplanet finns bostadsbolagets tekniska utrymmen, torkutrummen, befolkningsskydd samt lösöresförråden. På första våningen i F-trappan finns bolagets bastuavdelning, klubbutrymme samt ett rum för Postens paketautomat. Bredvid C- och D-husen, alldeles bredvid brandgatan, finns bolagets avfallsutrymme samt förråd för cyklar och friluftsutrustning. Dessutom finns ett förråd för cyklar och friluftsredskap på F-trappans första våning. Bredvid ingången till E- och F-trapphusen finns förråd för friluftsredskap och barnvagnar.

Esitteet

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti, Vaasa
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

Hyödynnä 10 000 euron erikoisetu!

Saat 10 000 euron hyvityksen tämän taloyhtiön YIT Kodin myyntihinnasta,

  • kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen nyt,
  • ja teet kaupat YIT Kodista 31.12.2018 mennessä. (Tarkemmat ehdot alla)
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

Etusi ehdot:

Saat 10 000 euron hyvityksen YIT Kodin myyntihinnasta, kun täytät ja lähetät yllä olevan lomakkeen, ja teet kaupat 30.12.2018 mennessä. Etu on voimassa vain nyt. Kun suljet lomakkeen, sitä ei näytetä sinulle uudelleen. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Etuun ei voi yhdistää muita tarjouksia/etuja. Etu koskee vain uusia varauksia ja seuraavia koteja: Espoon Kummeli, Hyvinkään Verka, Keravan Wellamo.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti, Vaasa
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Vaasan Romeo - Bostads Ab Vasa Romeo
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...