Töölöntullin uudiskohteet

Anne ihastui valoisiin YIT Koteihin

Uuden kodin etsijän kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä aikaisessa vaiheessa ostettuun uudiskotiin ja sen materiaaleihin voi tehdä omaan makuun sopivia muutoksia.


YIT:n Töölöntullin uudiskohteen valoisat asunnot tekivät Anne Kukkohoviin vaikutuksen

Kun ostaa kodin tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, on sen asukkaalla mahdollisuuksia vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalintoihin ja siten tehdä kodista omannäköinen. Anne Kukkohovi kävi tutustumassa YIT:n myytäviin asuntoihin Töölöntullissa ja ihastui etenkin asuntojen valoisuuteen.

 YIT-kodin-ostaja-paasee-valitsemaan-asuntonsa-sisustusmateriaalit.jpg


Anne Kukkohovi on irtisanonut jo tovi sitten vakituisen asuntonsa ja asuu tällä hetkellä kodinomaisessa hotellissa. Suunnitelmissa on matkustaa hieman pidemmäksi aikaa ulkomaille ja tällä hetkellä oma asunto ei siksi ole ajankohtainen. ”Koko ajan haku omaan pysyvämpään tilaan on kuitenkin päällä”, Kukkohovi kertoo ja kävi tutustumassa YIT:n uudiskohteisiin.

 

Kukkohovi-kavi-tutustumassa-YITn-uudiskohteisiin.jpgNykyajan kodeissa tehdään myös töitä ja monen asian pitää loksahtaa paikoilleen

Tulevalta asunnoltaan Kukkohovi toivoo valoisuutta ihan jo työnsäkin puolesta. ”Kuvaaminen vaatii valoa ja teen paljon töitä kotonani. Erikoisemmat seinien rappaukset asunnoissa ovat myös kivoja, niitä vasten saa hyviä kuvia.” Asunnon sijainti on myös Kukkohoville oleellinen asia, samoin pysäköintimahdollisuudet. ”Kun asunnossa kaikki loksahtaa paikoilleen sijaintia myöten, on koti löytynyt.”

Kukkohovin toiveissa on loft-tyylinen asunto saunalla

Aikaisemmin Kukkohovi on asunut vanhoissa taloissa, jotka ovat toki persoonallisia, mutta joiden neliöhinta on usein korkea suhteessa siihen, kuinka paljon tilaa asunnossa sitten loppujen lopuksi oikeasti on.

 ”Vanhoissa taloissa on romanttiset puolensa, mutta niiden pohja ei aina ole kaikista toimivin. Neliöitä voi olla asunnossa paljon, mutta huoneet ovat hassuja. Niissä saattaa esimerkiksi olla todella tilava eteinen, mutta sitten ne huoneet, joissa vietetään aikaa, ovat pieniä. Usein kylpyhuoneet ovat myös liian pieniä omaan makuuni, omasta saunasta saa vain haaveilla.”

tulevalta-asunnoltaan-kukkohovi-toivoo-valoisuutta_YIT.jpg


Kukkohovi voisi hyvin kuvitella asuvansa YIT:n kodissa, kun uuden kodin valinta tulee ajankohtaiseksi

Kukkohoviin YIT:n Helsingissä sijaitsevan Töölöntullin uudiskohteen asunnot tekivät heti vaikutuksen. ”Korkeat asunnot näyttivät superhyviltä ja alue tulee olemaan valmistuttuaan todella kaunis, sen näki jo tässä vaiheessa”, Kukkohovi ihastelee.

”Jos ostopäätöksen tekee uudiskohteesta tarpeeksi ajoissa, pääsee myös vaikuttamaan siihen, minkälainen asunnosta tulee. On viehättävä ajatus, ettei mahdollisessa tulevassa kodissa ole kukaan aikaisemmin asunut.” Lisäksi Kukkohovi ihastelee asuntojen skandinaavista puhtautta. ”On paljon helpompaa ostaa puhdas ja raikas asunto, jota voi sitten personoida huonekaluilla kuin sitten jokin valmiiksi värikäs koti, jota voi olla työläämpi muokata.”

Liity Kotipiiriin

Haluatko tietoa YIT Kodeista?

Jätä yhteystietosi, niin saat ajantasaista tietoa sinua kiinnostavista asuinalueista ja uusista kodeista.