Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Hervannassa

Persoonallinen Hervanta kasvaa, uudistuu ja kiinnostaa

Tampereen eteläosassa sijaitseva moni-ilmeinen ja vetovoimainen Hervanta on yksi Suomen tunnetuimpia asuinalueita. Hervannassa sijaitsee mm. teknillinen yliopisto sekä useita korkean teknologian yrityksiä. Rakennamme nyt Hervannassa Tieteenkorttelia, jonne valmistuu uusia asuntoja lähes tuhannelle tamperelaiselle. Tieteenkortteli sijoittuu Tieteenkadun ja Tietoraitin väliin. Tieteenkortteliin on suunnitteilla kaksi uutta asuintaloa: Kandidaatti valmistuu syksyllä 2018 ja Dekaani on tulossa ennakkomarkkinointiin.

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Tikkurilan Valon korttelin asunnot
  Uusi URBAANI koti hervannasta!

  Hervannan Tieteenkortteliin on tulossa uusia urbaaneja kerrostalokoteja, joissa kaikki modernit mukavuudet. Tampereen Dekaani on tulossa ennakkomarkkinointiin - pysy kuulolla!

 • Tampereen Hervannan alue
  Hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut

  Tulevaisuudessa Hervannan kautta on suunniteltu kulkevaksi niin Tampereen reuna-alueet keskustaan yhdistävä raitiotie, pikaratikka, kuin Tampere-Pirkkalan lentoasemalle johdettava kehätiekin. Lempäälän ja Tampereen rajalle rakennettava ekokaupunginosa Vuores tulee myös edistämään alueen kehitystä. Hervanta saikin taannoin Helsingin Sanomissa maininnan ”lähiöiden ykkönen”.

  Kauppakeskus Duosta löydät päivittäistavara- ja erikoiskaupat, postin, apteekin, kahvilat, ravintolat ja erilaiset hyvän olon palvelut. Terveyskeskus, päiväkodit, ala- ja yläasteet, lukio, ammattioppilaitos ja mm. Poliisiammattikorkeakoulu ovat myös samalla alueella. Hervannassa on kattava ulkoilureittien verkosto ja useita lähivirkistysalueita pelikenttineen. Hervannassa on myös oma jää- ja uimahalli.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

yIT asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...