Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Hervannassa.

Persoonallinen Hervanta kasvaa, uudistuu ja kiinnostaa

Tampereen eteläosassa sijaitseva, moni-ilmeinen ja vetovoimainen Hervanta ja on yksi Suomen tunnetuimpia asuinalueita. Hervannassa sijaitsee mm. teknillinen yliopisto sekä useita korkean teknologian yrityksiä. Rakennamme nyt Hervannassa Tieteenkorttelia, jonne valmistuu uusia asuntoja lähes tuhannelle tamperelaiselle. Tieteenkortteli on Tieteenkadun ja Tietoraitin väliin sijoittuva kortteli. Tieteenkortteliin on suunnitteilla kaksi uutta asuintaloa. Molempien talojen ennakkomarkkinoinnin arvioitu aloitus on vuonna 2017.

Alue ja palvelut

  • Uusi, fiksu koti hervannasta!

    Hervannan Tieteenkottteliin on tulossa uusia Smartteja - järkeviä koteja, joissa on edullinen hinta. Tampereen Tutkijan kodit ovat myynissä ja ne ovat valmistuvat keväällä 2017. Vielä ehdit varata omasi!

    Tampereen Maisteri kotien ennakkomarkkinointi alkaa helmikuussa 2017. 

  • Hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut

    Tulevaisuudessa Hervannan kautta on suunniteltu kulkevaksi niin Tampereen reuna-alueet keskustaan yhdistävä raitiotie, pikaratikka, kuin Tampere-Pirkkalan lentoasemalle johdettava kehätiekin. Lempäälän ja Tampereen rajalle rakennettava ekokaupunginosa Vuores tulee myös edistämään alueen kehitystä. Hervanta saikin taannoin Helsingin Sanomissa maininnan ”lähiöiden ykkönen”.

    Kauppakeskus Duosta löydät päivittäistavara- ja erikoiskaupat, postin, apteekin, kahvilat, ravintolat ja erilaiset hyvän olon palvelut. Terveyskeskus, päiväkodit, ala- ja yläasteet, lukio, ammattioppilaitos ja mm. Poliisiammattikorkeakoulu ovat myös samalla alueella. Hervannassa on kattava ulkoilureittien verkosto ja useita lähivirkistysalueita pelikenttineen. Hervannassa on myös oma jää- ja uimahalli.

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

yIT asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Hervanta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje