Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Nurmijärven Tähkäkortteli

Tähkäkortteli – asu maalla kuin kaupungissa

Esittelyssä pian

KIRKONKYLÄ METROPOLISSA

Nurmijärven rauhallisessa kirkonkylässä päiväkodit, koulut, kirjasto, kaupat, terveyskeskus ja monet muut palvelut kävelymatkan päässä Tähkäkorttelista. Lähellä ovat myös mm. Liikuntapuisto ja Parkkimäen ulkoilureitit. Poikittaisliikenne pelaa, esimerkiksi Klaukkalan jää- ja tennishalleihin pääsee bussilla. Muualle metropolialueelle, kuten Kampin bussiterminaaliin, Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Kehä III:n suuriin kauppakeskittymiin voi kulkea oman auton lisäksi bussin kyydissä.

UPEAT LUONTOISEDUT

Nurmijärvellä nautitaan mahtavista ulkoilumaastoista kuten Myllykosken luontopolusta keväisine kuohuineen ja Seitsemän veljeksen vaellusreitistä metsineen ja peltoineen. Aleksis Kiven aikaista perinnemaisemaakin on jäljellä, kuten kansalliskirjailijan opettajan, Malakias Costianderin talo ja vuonna 1793 valmistunut kirkonmäen ristikirkko. Lähellä ovat myös Sääksjärvi hiekkarantoineen, Valkjärvi Klaukkalan pohjoispuolella ja ikiaikainen kalajoki: Vantaanjoki.

HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA

Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Omilla kulmilla palvelut ovat lähellä ja aikaa riittää arjen ylellisyyksiin. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa en tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä tyytyväisyys tiivistyy, helppous on jokaisen etuoikeus ja hyville tarinoille löytyy koko ajan uusia aiheita!

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Tähkäkortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Tähkäkortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...