Paikalliset sivut:
YIT Group

Tellervo ja Erkki Räsänen

Kysy Naapurioppaalta, Helsinki, Konepaja

TELLERVO JA ESKO RÄSÄNEN
Tallinna, Kalamaja

"Eläkepäivät sujuvat 
mukavasti Suomenlahden toisellakin puolella."

Ostimme eläkepäiviemme kodiksi asunnon Tallinnasta, kun entisen asuntomme hissittömyys kävi työlääksi, ja pieni maisemanvaihdos alkoi tuntua kiinnostavalta. Kalamajan alueelle oli juuri valmistunut Vibu 3 -niminen asuintalo, josta löytyi uusi koti merinäköalalla ja suoraan parkkihallista kotiovelle kulkevalla hissillä. Emme kuitenkaan jättäneet kotimaata kokonaan taakse, sillä toisena tukikohtana meille toimii Vihdissä sijaitseva mökkimme.

Kalamajan alueella on paljon nähtävää, eikä keskustaankaan ole pitkä matka. Erityisesti ravintoloita alueelta löytyy vaikka millä mitalla, ja niissä onkin tullut käytyä paljon enemmän kuin Suomessa. Tallinnaan muuttaminen sujui yllättävänkin sujuvasti, ja autamme siinä mielellämme niitä, jotka ovat valmiita ottamaan pienen askeleen tuntemattomaan.

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta. Soita tai laita viesti Räsäsille.

Tellervo: puh. 040 562 9596, Erkki: puh. 040 5516843

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje