Paikalliset sivut:
YIT Group

Kirsti ja Erkki Mutka

MUTKAT
Järvenpää, Pajala

"Tällaista oman kodin riemua ja vapautta tuntee ehkä kahdesti elämässään: parikymppisenä omilleen muuttaessaan ja kun eläkepäivillä pääsee asumaan uutuuttaan hohtavaan kotiin. Rikkaruohot on nyt kitketty ja lumityöt tehty, tämä koti on meitä varten!"

Olemme Kirsti ja Erkki Mutka, Järvenpään Pajalassa asusteleva eläkeläispariskunta. Alkujaan olemme kotoisin Helsingistä ja Pohjois-Karjalasta, mutta ennen YIT Kotiin muuttamista asuimme paritalossa Järvenpäässä. Harrastamme ulkoilua ja siksi halusimmekin jäädä asumaan rauhalliseen ympäristöön. Lapsemme asuvat lähipaikkakunnilla ja nautimme nyt huolettomista eläkepäivistä uudessa kodissamme.

Vanhalle teollisuusalueelle rakennetulla asuinalueella arki on helppoa ja palvelut lähellä. Viihdymme alueella ja tunnemme sen ympäristön hyvin. Pajalan ilme on rauhallinen ja väljä, mutta se sijaitsee silti aivan Järvenpään keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta. Soita tai laita viesti Mutkille.

Kirsti: puh. 050 64410, Erkki: puh. 050 434 9944

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje