Paikalliset sivut:
YIT Group

Kristina ja Tero

Kysy Naapurioppaalta, Helsinki, Konepaja

KRISTINA LAGERROOS
JA TERO PÄNTTÖNEN

Helsinki, Konepaja, Vallila

"Jos alueen asunnot kiinnostavat, saa meidän kotiamme tulla katsomaan ihan omin silmin."

Kun etsimme uutta kotia, kriteereinämme olivat oma sauna, parveke ja parkkihalli. Sopiva koti löytyi Vallilan Konepajan alueelta, jossa Tero oli jo aiemmin asunut ja viihtynyt. Päätimme varata asuntomme valmistuvasta talosta hyvissä ajoin, ja sen ansiosta saimme tehtyä siihen runsaasti muutostöitä. Kodin hankinta on iso päätös, ja sen takia on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat juuri sellaisia kuin itse haluaa. Autamme uutta kotia etsiviä mielellämme juuri muutostöihin liittyvissä kysymyksissä.

Konepaja on vielä kehittyvä alue, mutta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät silti 500 metrin säteeltä. Pyörällä kulkeminen käy kätevästi, sillä sen ohi kulkevat isot pyöräilyväylät, joita pidetään kunnossa myös talvella. Pihapiiristä löytyy väkeä laidasta laitaan, mutta lapsiperheitä alueella on erityisen paljon. Saimme itsekin hiljattain perheenlisäystä, eikä kaksosilla varmasti tule pulaa leikkiseurasta.

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta. Soita tai laita viesti Kristinalle ja Terolle. 
Puh. 0400 445 552

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...