Myytävät asunnot ja uudiskohteet Nurmijärven Tähkäkortteli

Tähkäkortteli – asu maalla kuin kaupungissa

KIRKONKYLÄ METROPOLISSA

Nurmijärven rauhallisessa kirkonkylässä päiväkodit, koulut, kirjasto, kaupat, terveyskeskus ja monet muut palvelut kävelymatkan päässä Tähkäkorttelista. Lähellä ovat myös mm. Liikuntapuisto ja Parkkimäen ulkoilureitit. Poikittaisliikenne pelaa, esimerkiksi Klaukkalan jää- ja tennishalleihin pääsee bussilla. Muualle metropolialueelle, kuten Kampin bussiterminaaliin, Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Kehä III:n suuriin kauppakeskittymiin voi kulkea oman auton lisäksi bussin kyydissä.

Tähkäkorttelissa nautitaan mahtavista ulkoilumaastoista

UPEAT LUONTOISEDUT

Nurmijärvellä nautitaan mahtavista ulkoilumaastoista kuten Myllykosken luontopolusta keväisine kuohuineen ja Seitsemän veljeksen vaellusreitistä metsineen ja peltoineen. Aleksis Kiven aikaista perinnemaisemaakin on jäljellä, kuten kansalliskirjailijan opettajan, Malakias Costianderin talo ja vuonna 1793 valmistunut kirkonmäen ristikirkko. Lähellä ovat myös Sääksjärvi hiekkarantoineen, Valkjärvi Klaukkalan pohjoispuolella ja ikiaikainen kalajoki: Vantaanjoki.

HYVIEN TARINOIDEN KULMAKUNTA

Haluan asettua paikkaan, jossa viihdytään ilman ikärajaa! Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa. Omilla kulmilla palvelut ovat lähellä ja aikaa riittää arjen ylellisyyksiin. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa en tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä tyytyväisyys tiivistyy, helppous on jokaisen etuoikeus ja hyville tarinoille löytyy koko ajan uusia aiheita!

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tähkäkortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Tähkäkortteli
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...